Kjerstin Jensen er ny prost i Søndre Follo prosti

Jeg er for tiden sokneprest i Hauketo-Prinsdal i Oslo, der jeg har vært i 8 år og fått være del av et aktivt og godt fellesskap midt i et flerkulturelt nærmiljø.

Jeg har lært mye om religionsdialog og nærmiljøarbeid, og har fått jobbe med å utvikle et variert og godt gudstjenesteliv. I tillegg er jeg stiftsstyreleder for Presteforeningen i Oslo, og er opptatt av at en skal få gode rammer rundt tjenesten når en jobber i kirken.

Nå ser jeg fram til å begynne som prost i Søndre Follo! Jeg bor i Ski og har tidligere vært kapellan i Vestby, så jeg syns jeg kjenner området ganske godt. Men jeg ser særlig fram til å møte nye kollegaer i alle stabene i Søndre Follo og bli kjent med menighetslivet i all sin bredde. Og så gleder jeg meg til å feire gudstjeneste i alle de ulike kirkene, og også se hvilke muligheter for samarbeid som finnes utenfor kirkebygg og menighetskontor. Jeg ser fram til å gå i gang!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"