Koronavirus - informasjon om våre tilbud og aktiviteter

For å begrense spredning av koronavirus er det besluttet at menighetenes aktiviteter innstilles inntil videre. Det er ikke gudstjenester i kirkene i Ås på søndagene for tiden. Vi legger ut andakter og gudstjenester her, på facebook og på Youtube. Ansatte i kirken er tilgjengelige på e-post og for samtale på telefon. Vielser og begravelser gjennomføres inntil videre som planlagt.

Kirkevergene og prosten i Søndre Follo har gjort en felles vurdering av kirkens aktiviteter som ledd i innsatsen for å begrense spredning av korona-virus. Det er besluttet at alle menighetenes aktiviteter innstilles inntil videre.

Det er ikke gudstjenester i kirkene i Ås på søndagene for tiden. Vi legger ut andakter og gudstjenester her, på facebook og på Youtube. Ansatte i kirken er tilgjengelige på e-post og for samtale på telefon.

Vielser og begravelser gjennomføres inntil videre som planlagt, men det vil bli gjort tiltak for å begrense smitterisiko. Ved kirkelige arrangement er det innført begrensning på antall mennesker i kirken, og man oppfordrer til å unngå håndhilsning og klemming.

Situasjonen vil bli vurdert fortløpende og oppdatert informasjon publiseres på kirkens nettsider og Facebook.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"