Tårnagenthelg

Lørdag 4. og søndag 5. mars inviteres du som er 8 år til å være Tårnagent i Ås kirke.

Har du lyst å gå på symboljakt i kirken? Er du god på å løse mysterier? Liker du agentmat? Vet du hvordan kirkeklokkene ser ut på nært hold?

Vi håper at du har lyst å være med på å løse mysteriene.
Vi trenger nemlig alle de dyktige agentene vi kan få med oss!

I løpet av helgen skal vi utforske kirken, kirkegården, tårnet og klokkene. Agentene vil være med å løse oppdrag og mysterier. Du vil få en egen agentkode - og så er det veldig moro om du tar på deg noen sorte agentklær og solbriller! Sammen skal vi redde gudstjenesten og på søndagen vil vi finne ut om vi har klart det!

 Agentene møtes i kirken lørdag 4. mars kl 14:00. Vi holder på til kl 19:00. Søndag treffes vi igjen kl 10:00 for å forberede gudstjenesten som starter kl. 11.00. Gudstjenesten varer litt i overkant av en time og tårnagentene har en viktig rolle der. Foreldre, søsken, faddere, besteforeldre og venner må gjerne bli med på gudstjenesten! Under gudstjenesten får tårnagentene utdelt en liten hilsen fra menigheten.

Vi trenger også «Englevakter»
Til dere som har en 8-åring i huset: En Englevakt er en som er med noen timer i løpet av helgen, enten ved å hjelpe til å lage mat, være tårnvakt eller ryddehjelp. Kan du stille til dette? Meld fra når dere melder på 8-åringen som agent!

 

 

Påmelding
Påmeldingsfristen er fredag 24. februar (merk at dette er i vinterferien – meld gjerne på så snart som mulig!). Det er viktig at dere melder på barnet, slik at vi kan beregne riktig mengde agentutstyr.

 
Informasjon ved påmelding: Meld på 8-åringen her

Har barnet ditt noen allergier er det fint om dere sier ifra om dette.

Vi ønsker at trosopplæringen skal være for alle uansett funksjonsevne. Har ditt barn spesielle utfordringer? Ikke nøl med å ta kontakt med oss, slik at vi kan legge til rette for at ditt barn også kan få en positiv opplevelse av å være i kirken!

Besøk gjerne Tårnagentenes hemmelige nettsted www.tarnagentene.no. Der kan du også høre den tøffe tårnagentsangen!


Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Hilsen Knut Helge (prest) og Jenny (kateket)

Nordby, Ås og Kroer menigheter.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"