All you need is love – Konsert i Holmen kirke 18. oktober kl. 19:00

Kom og hør HMVs Dameensemble med gjester fremføre låter fra The Beatles med nye og spennende arrangementer!

Kjøp billetter her!

Her er dameensemblets egne solister:

Marianne E. Andersen, mezzosopran, er fra Oslo og startet sin musikalske karriere i NRKs jentekor. Hun er utdannet ved the Royal Academy of Music og National Opera Studio i London. Etter sin debut i Universitetets Aula har hun hatt en rekke konsertfremførelser med ledende orkestre og gjestet prestisjefyllte festivaler i inn- og utland. Hun har mange operaroller på repertoaret og bl.a. sunget tittelrollen i Carmen på Fredriksten Festnig. Marianne har flere innspillinger bak seg, og LAWO utgir i høst hennes egen soloplate "Landskap i Måneskinn" med komposisjoner av Morten Gaathaug.

Marianne E. Andersen

Lill-Ann Blauenfeldt, utdannet sangerinne på Michigan State University. Hun har sunget i kirker rundt om i landet i gudstjenester, begravelser og bryllup i over 30 år og synger i Oslo Filharmoniske Kor på 22.året.

Lill-Ann er vokalist, komponist og tekstforfatter i duoen Popkissed, som har gitt ut albumet «It’s a fine day». Både den og flere singler er tilgjengelig hos Spotify, iTunes og andre digitale musikkleverandører.

Lill-Ann Blauenfeldt

Elisabeth Harlem Eide, en syngende jurist. Hun har sunget i kor, vokalgrupper og band nesten hele livet, og i 18 av årene i NRKs Jentekor og senere NRKs Studiokor. Hun har også vært barnekordirigent for Holmentroll som da var Norges største barnekor.

Elisabeth Harlem Eide

Kontaktinformasjon for Holmen kirke

Adresse til Holmen kirke og kontor er Nesbruveien 55,

1396 Billingstad.

Telefon: 66 85 50 30. 

E-post: 

holmen.menighet.asker@kirken.no.

Åpent kl. 10.00-14.00

mandag til fredag.