Aleksander slutter - avskjedsgudstjeneste 28.januar kl. 11.00!

Kapellan Aleksander G. Gullaksen har fått jobb i Kirkerådet, der han skal være prosjektleder for et rekrutteringsprosjekt. Kirken er på vei inn i en bemanningskrise og prosjektet skal jobbe for at flere søker seg til de kirkelige profesjonsutdanningene, og at flere vil jobbe i kirken.

Etter snart sju år er det dessverre slutt for meg, og det kjennes veldig vemodig! Samtidig kjenner jeg meg heldig som har jeg fått oppleve så mye flott og meningsfullt i Holmen. Dette er et viktig prosjekt for hele kirken, og selv om det trist å forlate Holmen, gleder jeg meg til å ta fatt på denne oppgaven, som jeg syns er både spennende og nødvendig.

Jeg tar med meg mye god erfaring fra Holmen inn i den nye jobben. Nå ser jeg fram mot adventstid og julefeiring i Holmen, denne gangen med et visst vemod. Den tiden hvor vi forbereder oss på å ta imot Gud i det lille barnet, blir for meg også en tid for avskjed. Likevel er jeg først og fremst takknemlig for alt jeg har lært og alt jeg har fått være med på, for ikke å snakke om alle de gode menneskene jeg har fått blitt kjent med!

 

Nøyaktig hvilken dato Aleksander slutter er ennå ikke helt avklart, men det blir avskjedsgudstjeneste i Holmen kirke 28. januar 2018.

 

Kontaktinformasjon for Holmen kirke

Adresse til Holmen kirke og kontor er Nesbruveien 55,

1396 Billingstad.

Telefon: 66 85 50 30

Org.nr. 971522437

Åpent kl. 9.00-15.00 mandag til torsdag, fredag til kl.14.00.