Påsken i Asker menighet 2020

Kirkens dører er stengt, men det er en del vi kan samles om likevel. Håpet er ikke avlyst! Her følger en oversikt over tilbudene i Asker menighet gjennom den stille uken og påskehøytiden.

Musikkandakter: Ord og toner ved menighetens kantor og prester, samt ulike solister. Disse deles som små filmer her under, og på menighetens facebookside. De blir liggende i en uke fra nedenstående tidspunkter. Det blir mulighet å gi et takkoffer til hver av dagene – vi takker på forhånd varmt for alle bidrag, som kan betales via vipps: 11783.

Påskefortellingen: Prest Marita forteller og viser påskens historier ved hjelp av påskeduken. Ulike filmsnutter deles her på hjemmesiden (se under) og på menighetens facebookside på følgende tidspunkter:

Samtaler: Både menighetens prester og diakon er tilgjengelige for samtaler på telefon gjennom hele påsken (også helligdagene). Ring eller send en sms til en av oss, så gjør vi med glede en avtale med dere på et tidspunkt som passer. Vi savner kontakten, og blir glade for å høre fra dere.

  • Prest Marita: 45912753
  • Diakon Inga Mari: 90653194
  • Prest Karoline: 46661691

Kirken som pilgrimsted: Hva med å gå en tur og la kirkegården og kirken fungere som et pilegrimsmål? Langfredag morgen kommer vi til å lage et kors på kirkebakken. Legg gjerne ned en blomst eller et medbragt lys, så vi alle kan se at vi er flere som har vært der. Påskedag mellom kl. 13.00 og 15.00 kommer noen av kirkens ansatte til å «henge» rundt.

Fordypning i Johannesevangeliet: Til og med 2. påskedag deler jeg på hjemmesiden et daglig tekstutdrag fra Johannesevangeliet, sammen med noen refleksjoner og tanker. Følg gjerne med.

Forbønn: Vi er flere som ber spesielt for hverandre og verden i denne tiden. Om dere ønsker spesiell forbønn for dere selv eller andre, gi en av oss beskjed, og vi vil ta dere med.

Gudstjenester: Når det gjelder gudstjenester henviser vi til NRK, som sender direkte fra Tromsø domkirke både palmesøndag, langfredag og påskedag. Alle dager kl. 11.00.

HER KAN DERE LESE SOKNEPRESTENS PÅSKEHILSEN TIL MENIGHETEN

Kontaktinformasjon for Asker menighet

Asker menighet

Kirkelia 3

1384 Asker

Telefon: 66754090

Telefon og besøkstid:

Mandag - fredag 08.30 - 15.30

Mail: asker.menighet.asker@kirken.no

Asker kirke ligger i Kirkelia 7

Kontonummer: 1620 30 33110

Vippsnummer: 11783

Kirkeskyss: 91153563


Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"