Drop in-dåp 6. mai i Asker kirke

For den som ikke ble døpt som barn, kan veien til døpefonten virke lang. Menighetene i Asker vil gjøre det enklere å bli døpt, enten du er ung eller gammel.

Skulle du ønske du var døpt?

For den som ikke ble døpt som barn, kan veien til døpefonten virke lang. Menighetene i Asker vil gjøre det enklere å bli døpt, enten du er ung eller gammel. Lørdag 6. mai kl. 11-15 åpner kirkedørene i Asker kirke for drop-in-dåp. Det betyr at man kan komme som man er, uten avtale, uten faddere, uten annen forberedelse enn at man har bestemt seg for å døpes.

Hva er dåp?

Gjennom dåpen blir man en del av et fellesskap som strekker seg over hele verden – og gjennom alle tider. Dette fellesskapet er bygget opp omkring troen på Jesus Kristus, Guds sønn og menneskenes frelser. Med tre håndfuller vann - til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn - blir man bundet sammen med Jesus Kristus og medlem av i Den norske kirke.

Hvem, hva, hvor?

Sokneprestene Tor Øystein Vaaland i Asker menighet og Astrid Sætrang Morvik fra Østenstad menighet vil ta imot alle som ønsker å bli døpt denne dagen. Man møter opp på i Asker kirke hvor man blir registrert og evt. får en kopp kaffe mens man venter på tur. Ta med fødselsattest. Deretter blir det dåp gjennom en kort seremoni i Asker kirke. Organist Kristin Hesselberg Meland fra Østenstad medvirker.

Ikke helt sikker?

Vil du snakke om det eller har spørsmål? Ta gjerne kontakt med fung. sokneprest i Heggedal Magnus Pettersen Kjellin.

Kontaktinformasjon for Holmen kirke

Adresse til Holmen kirke og kontor er Nesbruveien 55, 1396 Billingstad.

Vis på kart

Telefon: 66 75 40 90 

Org.nr. 971522437

Åpent kl. 10.00-14.00 mandag til fredag.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"