Velkommen til årsmøtet 2021 inkl middag og minikonsert

Årsmøtet blir 29. august. Vi gleder oss til å komme sammen igjen, og inviterer til et litt annerledes årsmøte. Vi skal se tilbake på året som er gått, og vi skal bygge samhold og glede gjennom måltid, gode samtaler og musikk. Velkommen til alle - gå ikke glipp av dette!

Menighetsrådet inviterer alle aldersgrupper til å komme, så vi kan bli bedre kjent på tvers av generasjoner, dele tanker, ønsker og engasjement for menigheten vår.

Dette ønsker vi å få til ved å invitere til et felles måltid i forkant av årsmøtet, og en felles minikonsert etter årsmøtet. 

Program 29. august

Kl 16.00-17.00
Middag serveres i kirkestua til en rimelig pris. 

Kl 17.00-18.30
Årsmøte i menighetssalen. Årmelding og innkalling er vedlagt under. Menighetens stab og menighetsrådet deltar og vil bli presentert. Det blir anledning til å melde seg på som frivillig til ulike oppdrag i tilknytning til å arrangere gudstjenester.

Kl 18.30
Minikonsert i kirken m/kollekt.

Dette er en god mulighet til å bli kjent og å være med å bidra til at Holmen menighet er et godt sted for mange! Ingen påmelding. Inviter gjerne med noen. Om du ikke har anledning til å delta på alt, er du likevel velkommen til å delta på noe!

Velkommen til alle - gå ikke glipp av dette!

PS: Har du saker du ønsker å ta opp på årsmøte, må disse meldes skriftlig til daglig leder på e-post til fn824@kirken.no eller evt pr post til Holmen menighet, Nesbruveien 55, 1396 Billingstad. 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"