Barne- og ungdomskorene

Holmen kirke har flere kortilbud for barn og ungdom: Småtroll for de aller yngste, barnekoret His Angels og ungdomskoret Serafene.

His Angels og Serafene har et høyt aktivitets- og musikalsk nivå. Foruten sangglede og skuespill legges det vekt på at barna lærer både å bruke stemmen sin riktig og at de får scenetrening. Korene satser spesielt på egenproduserte musikaler som fremføres både i og utenfor kirken. Korene deltar også med sang på kirkens gudstjenester. Ingebjørg Kosmo, tidligere solist ved Den Norske Opera & Ballett, er sangpedagog for His Angels og Serafene, og hun er også manusforfatter og regissør for musikalene.  Trosopplæringsleder Tone Louise Stranden og modist og kostymedesigner Trinelise Strætkvern har ansvaret for de mange kostymene som brukes, og Stine Rovelstad Smeby fra Dansesonen i Vollen er korenes dansekoreograf. Les mer om de ulike korene nedenfor.

Kontaktinformasjon for Holmen kirke

Adresse til Holmen kirke og kontor er Nesbruveien 55, 1396 Billingstad.

Vis på kart

Telefon: 66 75 40 90 

Org.nr. 971522437

Åpent kl. 10.00-14.00 mandag til fredag.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"