HMVs Dameensemble

HMVs Dameensemble er en del av det rike musikklivet i Holmen kirke. Vokalensemblet har sitt utspring i koret HMV og består i dag av 10 sangere.

HMVs Dameensemble startet som en liten prosjektgruppe i 2007, da kirkens kantor, Marilyn Brattskar, trengte sangere til sommerkonsertene i Holmen kirke. Da det i 2015 skulle gjennomføres en konsert i anledning kirkens 50-årsjubileum med musikk fra året 1965, ble gruppen mer etablert.

HMVs Dameensemble synger under gudstjenester i Holmen kirke og arrangerer også egne konserter, ofte i samarbeid med profesjonelle solister og instrumentensembler. Ensemblet samarbeider blant annet med Povilas Syrrist-Gelgota (bratsj), Birgitte Stærnes (fiolin) og Martin Haug (gitar). I tillegg har vokalensemblet blitt invitert til å delta på ulike konserter, blant annet i regi av Asker kammermusikkfestival, Nesbru Rotaryklubbs vinterkonsert og den årlige julekonserten «Alle Tiders Advent» sammen med blant andre Nils Georg Nilsen (tenor) og Cecilie Cathrine Ødegården (sopran). Ensemblet har også blitt brukt som korister for blant andre Helene Bøksle og Wenche Myhre.

Ensemblets repertoar inneholder klassisk kirkemusikk, folketoner og negro spirituals. Populærmusikk fra 60-tallet og musikk av The Beatles med arrangementer med en klassisk touch, står også på repertoaret. Ensemblet har gleden av å fremføre mye musikk med Marilyn Brattskars arrangementer.

Kontaktinformasjon for Holmen kirke

Adresse til Holmen kirke og kontor er Nesbruveien 55, 1396 Billingstad.

Vis på kart

Telefon: 66 75 40 90 

Org.nr. 971522437

Åpent kl. 10.00-14.00 mandag til fredag.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"