Fasteaksjonen 2020

Nå er det fastetid og derfor nærmer Fasteaksjonen seg. Dette innebærer to obligatoriske møtepunkter for årets konfirmantkull.

Tirsdag 24.mars

Tid: 15.30 – 18.30

Hvor: Holmen kirke

Hva: Vi får besøk av Kirkens Nødhjelp og Changemaker som skal lede oss igjennom "handelsspillet" og gjøre oss kjent med Kirkens Nødhjelps arbeide med klimaendringene som vi står ovenfor. «Tradisjonen tro går Kirkens Nødhjelps fasteaksjon av staben uken før palmesøndag. Vann og klima blir tema for aksjonen. Vi skal jobbe for retten til rent vann i en verden utsatt for klimaendringer. I kriser er vann kritisk.»

NB! Det blir ikke servert mat denne dagen.

 

Søndag 29.mars

Tid: 17.00-21.00

Hvor: Holmen kirke

Hva: Dette er selve innsamlingsdagen, hvor vi skal gå fra dør til dør med bøsser og hyggelige smil. Konfirmanter med foreldre møter opp i ungdomssalen for registrering og utdeling av rode sammen med en annen konfirmant. Når man er ferdig med roden sin eller gått i maks 1 time og 30 min, kommer man tilbake til kirken, hvor det blir servert boller før man drar hjem. Vi trenger foreldre til både kjøring av konfirmanter under selve aksjonen og baking av boller i forkant. Foreldre kan sende mail til Kristina om hva man kan bidra med. 

 

 

 

 

 

Kontaktinformasjon for Holmen kirke

Adresse til Holmen kirke og kontor er Nesbruveien 55, 1396 Billingstad.

Vis på kart

Telefon: 66 75 40 90 

Org.nr. 971522437

Åpent kl. 10.00-14.00 mandag til fredag.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"