Melde seg på til konfirmasjon 2021

Nå er tiden inne for påmelding til konfirmanttiden 2021. Alle som er født i 2006 er velkomne til å melde seg på. Det blir samlinger for konfirmanter på torsdager fra januar 2021 fram mot konfirmasjon den 2. helga i september neste år. Vi håper at du blir med!

Du melder deg på ved å klikke deg inn på boksen/lenken Påmelding, se helt nederst på denne siden der det står Påmelding.

Husk at du må aktivt velge Vardåsen menighet når du logger deg inn. Du må også velge tidspunkt for konfirmasjon. Hvis du har problem med å få det til kan du sende en epost til oh253@kirken.no eller dh545@kirken.no.

Her kan du lese litt av informasjonen om kofirmanttiden:

KONFIRMANTTIDEN I VARDÅSEN KIRKE 2021

Informasjonsmøte!

Informasjonsmøte om konfirmasjon i Vardåsen kirke torsdag 10. september kl. 16.30. Minst én foresatt må være med i tillegg til konfirmanten.

 

Påmelding

Påmelding skjer på nett www.minkirkeside.no/asker

Vær nøye når dere fyller ut så alt blir riktig, spesielt sokn (Vardåsen), telefonnummer og mailadresse da SMS og mail er informasjons-kanalene vi bruker. Bildet dere blir bedt om å laste opp skal ikke brukes til annet enn som hjelp for ansatte til å huske konfirmantenes navn, så bare ta et dere har på mobilen. Det vil ikke bli publisert noe sted.

 

Undervisning:

All undervisning er på torsdagene (annen hver torsdag fra januar til mai). Det er obligatorisk oppmøte fra 17.30 til 19.30. Dersom dette skulle bli umulig for deg, ta kontakt med konfirmantansvarlig, så vil vi forsøke så godt vi kan å finne en løsning for deg.

 

En torsdag arter seg slik for konfirmantene:

17.30 Middag

18.00 Undervisning

19.00-19.30 Gudstjeneste

 

Leir

En uke på Færder leirsted første uken i skoleferien. Mer info vil bli gitt på infomøtet.

 

Omfang:

Samling ca. annen hver uke fra januar og ut mai, og samlinger fra skolestart frem til konfirmasjonshelgen. Ikke program i vinterferie og påskeuka.

 

Konfirmasjon 11. og 12. september:

Disse dagene er konfirmasjon kl 11.00 og 13.00 lørdag og 11.00 søndag. Dette velger dere ved påmelding. Det er lurt å være tidlig ute med påmelding da populære tidspunkt fort fylles opp.

 

Foreldre lager mat 1 torsdag hver:

For at vi skal få servert middag så trenger vi hjelp av foreldre. De vil bli guidet av en leder i kirken. Liste settes opp og sendes ut når konfirmantene har meldt seg på.

 

Kostnad:

Konfirmantavgiften er på 600,- Av dette går ca 250,- til konfirmantbibel, ca. 100,- til materiell, og ca,- 250,- til mat. I tillegg kommer utgifter til leir. Giro blir tilsendt etter innskriving. Leiren er obligatorisk og koster omtrent 3300,-. Vi søker hele tiden å holde utgifter til leir nede, så derfor vet vi ikke nøyaktig pris. Dersom du har vanskeligheter med å betale leiren, så kan det søkes til konfirmantansvarlig om å få dekket hele eller deler av beløpet. Vi kan ikke garantere noe, men vi gjør det vi kan for å få med alle!

 

Dåp av konfirmanter:

Flere konfirmanter er ikke døpt før konfirmanttiden, og disse vil bli døpt i en gudstjeneste før konfirmasjonen. Dåp er en forutsetning for konfirmasjon.

 

Gudstjenester:

Konfirmanter og foreldre vil få oppleve ulike gudstjenester i løpet av året. Det er både ungdomsgudstjenester hver torsdag, og gudstjenester på noen søndager.

 

Krafttak for verdens fattige:

Konfirmantene bærer bøsser og foreldre hjelper til på Kirkens nødhjelps fasteaksjon en tirsdag i forkant av påsken.

 

Kontakt med hjemmet:

All kontakt med hjemmet vil som nevnt foregå per SMS og mail.

 

Kontakt med kirken:

 

Olaf Huuse Haraldstad, kapellan

tlf: 99 55 32 33

mail: oh253@kirken.no

Ellers vil konfirmantene møte andre ansatte, ungdommer og voksne som er med som ledere.

 

Velkommen som konfirmant og konfirmantforelder!

Kontaktinformasjon for Vardåsen menighet

Vardefaret 40, 1388 Borgen

Vardåsen kirke ligger på Borgen, like ved Borgen ungdomsskole.

vardasen.menighet.asker@kirken.no

Telefon: 6675 4090

Ansvarlig redaktør/nettredaktør: Kari Sorknes

Kontonummer: 1602 56 52278

Vippsnummer: 34970

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"