Delvis åpent i Kirkens feltarbeid i Asker

Rusmiddelbrukere og bostedsløse er en spesielt sårbar gruppe ved en pandemi. I samråd med kommuneoverlegen, holder derfor Kirkens feltarbeid delvis åpent

Inntil 10 personer oppholde seg samtidig på Varmestua, medregnet personale. I tråd med rådene fra folkehelseinstituttet er det iverksatt strenge hygieniske tiltak som blir fulgt opp i forhold til alle gjester. De ansatte holder avstand, også til hverandre, slik at vi kan unngå smitte og ansatte i karantene.  Alle som viser tegn til luftveisinfeksjon eller feber, blir bedt om å forlate området. Varmestua serverer i denne perioden kun individuelt innpakket mat, og gjestene kan få med mat hjem.

Konstituert leder i Kirkens feltarbeid i Asker, Inger Johanne Aaby, forteller at nødovernattingen i Kirkens feltarbeid også er åpen, men kun for personer som ikke skal være i karantene. Hun minner også om at Asker kommunes feltsykepleie er i høy beredskap for å bistå gjester som har behov for hjelpe til å hente ut medisiner fra apotek m.m.

Gatekapellet på Bakerløkka i Asker sentrum er åpent for lystenning og stillhet. Vi minner imidlertid om reglene for å holde fysisk avstand til hverandre også der.

Om Kirkens feltarbeid

Kirkens feltarbeid i Asker gir tilbud til mennesker som sliter med rus, er bostedsløse eller som av andre årsaker  har behov for et sted å være. Feltarbeidet er drevet av Asker kirkelige fellesråd, og har bred støtte i hele Askersamfunnet. Vi ønsker å gi våre gjester et likeverdig og rettferdig tilbud, preget av profesjonalitet, omsorg og respekt. På denne måten bidrar vi til et åpent og varmere Askersamfunn, med lav terskel og plass for alle. I Kirkens feltarbeid er det 23 fast ansatte og flere titalls frivillige.

Kontaktinformasjon for Asker kirkelige fellesråd

Asker kirkelige fellesråd 

Besøksadresse:  Kirkelia 5, 

1384 Asker 

Telefon: 66754090 

Telefon- og besøkstid: 

Man-fre 09.00-15.00

E-post: post.asker@kirken.no

Ansvarlig redaktør: John Grimsby, kirkesjef i Asker

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"