På vei til kirkelig tjeneste

Denne uka har 9 studenter vært samlet til seminar i Bodø. De er tilknyttet programmet «Veien til prestetjeneste/ vigslet tjeneste», som er en forberedelse til å arbeide i kirken som diakon, kantor, kateket eller prest.

Flere av disse studentene jobber allerede i ulike vikariater i Sør-Hålogaland bispedømme, og kombinerer på denne måten studier og jobb. Noen av studentene skal også være sommervikarer her. Denne gruppen studenter og ansatte på vei til vigsling representerer personer med svært ulik bakgrunn og kompetanse, men har alle et felles ønske om å jobbe i kirken.

På bildet ser vi studentene samlet på trappa utenfor Rønvik kirke, idet de skal møte staben der for å lære mer om hvordan det er å arbeide i kirken. Foran fra venstre ser vi Sandy og Maria sammen med biskop Ann-Helen og rådgiverne Odd og Brita. Bak ser vi fra venstre Marija, Tyra, Trude, Andrey, Maren, Aleksander og Fredrik.

«Vi er takknemlig for dem som slik stiller seg til rådighet for kirkelig tjeneste, og ønsker hver enkelt Guds velsignelse over viktige valg og oppgaver som ligger foran», sier biskop Ann-Helen Fjeldstad Jusnes til slutt.

Kontaktinformasjon for Bodø kirkelige fellesråd

Bodø kirkekontor ligger i 4.etg i Central Atrium i Dronningens gate 18 i Bodø.

Kontoradresse: 
4.etg i Central Atrium
Dronningens gate 18
8006 Bodø

E-post: post.bodo@kirken.no. Telefon: 755 00 300 

Åpningstid kirkekontoret: 
man-fre 09.00 -14.30
Telefontid: man-fre 09.00 - 14.30
Lunsj mellom 11.00 og 11.30 (sentralbordet er da stengt)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"