Kjære Rønvik menighet!

Lederen i Rønvik menighetsråd har skrevet et åpent brev til dere alle. Kirkene, menighetene skal også tilbake til en normalitet igjen. I Rønvik menighet har vi stor aktivitet for barn, for ungdom og for eldre.

Kjære Rønvik menighet!

Vi var vel alle forberedt på at covid-19 også ville ramme oss i Norge, men at landet vår, byen vår og kirken vår skulle bli rammet slik vi er det i dag, det hadde vel ingen av oss trodd for bare 4 uker siden.

Likevel må vi nok innrømme at de fleste av oss har det godt til tross for den krisen vi nå gjennomlever. Vi har varme hus å leve i, mat å leve av og rent vann for å beskytte oss mot epidemien. Så har vi løftet blikket vårt, sett ut over våre grenser og fått lov å gi et bidrag i fastetiden - til rent vann for de som trenger nettopp det, mer enn noen gang.

Men jeg tenker at det er flere enn meg som savner søndagens gudstjeneste, Guds ord, sakrament og felleskapet. Det har vært fint at NRK nå overfører gudstjenester. Sist søndag –under gudstjenesten fra Oslo domkirke - slo en tanke ned..... KOLLEKT!

Kirkene, menighetene skal også tilbake til en normalitet igjen. I Rønvik menighet har vi stor aktivitet for barn, for ungdom og for eldre. Menighetsrådet gikk i forrige periode inn i et forpliktende samarbeid med *NMS Global og *NMSU om et ungdomsprosjekt.  Et tilbud for eldre ble startet, og utgiftene løper. Så min utfordring til meg selv og andre er, når jeg deltar i TV-gudstjeneste sender jeg min kollekt til Rønvik sokn. Rønvik menighetsråd vil i lys av denne spesielle korona situasjon, behandle kollektmål for 2020 på møtet etter påske.

 

Vipps– 61603 –Rønvik sokn- merk innbetaling medkollekt

Bankkonto: 4750 78 77415 – merk innbetaling med kollekt

 

Rønvik kirke – hellig og nær

God påske ønsker jeg hver især.

 

Hilsen

Margrethe Lundgård Riibe

 

 

*NMS Global (Norsk misjonsselskap)

 https://nms.no/om-oss/ledige-stillinger/leder-nms-global/

 

NMSU (Barne og ungdomsorganisasjon til NMS)

https://nmsu.no/

Kontaktinformasjon for Rønvik og Kjerringøy

Postadresse: Storgata 29, 8006 Bodø

Besøksadresse: Amtmann Worsøes gate 28, 8012 Bodø

E-post: ronvik.menighet@kirken.no

Telefon: 75 50 03 00 (felles sentralbord for alle kirker)

Man-Fre 09:00 - 14:30

Lunsj mellom 11:00 - 11:30 (sentralbordet er da stengt)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"