Mellom øss to - Lewi Bergrud og DIGC - KONSERTEN ER UTSATT

11.03.20: Drammen International Gospel Choir har besluttet å følge rådene fra Helsedirektoratet om å avlyse arrangementer som samler mange folk sammen, som f.eks konserter, grunnet Korona-viruset. Vi poengterer at denne konserten med DIGC og Lewi Bergrud som var satt opp i Åssiden kirke søndag 15. mars kl 19.00 ikke er avlyst, men UTSATT. Ny dato vil foreligge så snart man har bedre oversikt over situasjonen.

Dersom du har kjøpt billett via Ticketmaster, ta kontakt med dem, så vil du få tilbakebetalt pengene, minus avgifter. Har du kjøpt billett via et av våre medlemmer, ber vi deg ta kontakt med vedkommende. Vi beklager på det sterkeste at dette ble utfallet, men ser frem til ny konsert med Lewi etterhvert! Vi ønsker alle våre publikummere god helse og håper å se dere snart.

Lewi er en godt etablert artist fra Toten med bred musikalsk spennvidde fra såre ballader til massive arenalåter. Bergrud er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var fem år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis. Sammen med barndomskompisen og Stjernekampvinner Knut Anders Sørum og bandet Expect turnerte han USA og Europa på kryss og tvers.

I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han 30.000 publikummere gåsehud hvert sommer på «Urbane Totninger», Norges største sommershow. Du har kanskje sett ham på Beat for Beat. 3. mai 2019 slapp Lewi sitt tredje soloalbum, og denne kvelden tar med perle på perle fra sine siste album. I jula gikk “Når kjerkeklokkene slår” over det ganske land gjennom Telias vakre reklame.

Drammen International Gospel Choir Kunne i 2019 feire ti årsjubileum som gospelkor i Åssiden menighet,. DIGC synger både tradisjonell og moderne gospel, men også populærmusikk. Det satses på høy, musikalsk kvalitet i alle produksjoner koret gjør, både i egen kraft og i samarbeid med eksterne arrangører. Samtidig ønsker DIGC å bygge fellesskap mellom immigranter og folk med dype røtter i Drammen og omegn. Koret har per i dag ca. 35 medlemmer fra flere forskjellige nasjoner. DIGC har hatt en veldig positiv utvikling, noe som har skapt mange muligheter for samarbeid med andre artister. Noen av de koret har jobbet med er Christian Ingebrigtsen, Eli Kristin Hansveen, Kjetil Bjerkestrand, Benedicte Adrian, Donkeyboy, Øyvind «Elg» Elgnes, Frode Alnæs, Det Betales og sammen med Karoline Krüger og Anita Skorgan under Melodi Grand Prix finalen 2018. I tillegg har koret hatt et stort samarbeid med The FAB3 og Elvis Gospel, som også førte koret til “Allsang på grensen” på TV2.

DIGC stiller i år med sin helt nye dirigent, Kristin Minde Kråkenes. Kristin er en erfaren musiker, artist og dirigent fra Frekhaug utenfor Bergen. Som artist har hun gitt ut 4 soloalbum, og jobber nå med sitt 5. soloalbum. Med sin faste trio og med andre prosjekter spiller hun på årlig basis rundt 100 konserter i Norge.

Billetter i døra eller på Ticketmaster: 250kr.

Velkommen!


Billetter i døra eller på Ticketmaster: 250kr.

Velkommen til konsert i Åssiden kirke!

Se lenker til FB-side og Ticketmaster litt lenger ned på denne siden

Kontaktinformasjon for Drammen kirkelige fellesråd

Drammen kirkelige Fellesråd

Post- og besøksadresse:
Albums gate 8
3016 Drammen

Tlf: 32 98 91 00
Faks: 32 98 91 01
E-post: post.drammen@kirken.no

Åpningstider kirkekontoret: 
Man-fre kl. 09.00-15.00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"