Barn og ungdom - aktiviteter for årskull

Hvert år inviteres hele årskull med barn til læring og opplevelse i Åssiden kirke. Vi bruker vårt medlemsregister og sender invitasjon til barnet og hjemmet. Vi har følgende faste årlige aktiviteter/undervisningsprogram å tilby:

4 åringer - Kirkeboka
Fireåringene på Åssiden blir hver Oktober spesielt innvitert til en Lørdag i kirken, og til å være med på gudstjenesten dagen etter. På lørdagen får de et spennende opplegg med mye sang og opplevelse, mat og morro. Sin egen Kirkebok vil de få utdelt i gudstjenesten på søndagen. 

5 åringer - Kirkerotteteater 
Femåringene inviteres hver høst til kirkerotteteater i Bragernes kirke. 

6 åringer - Seksårsboka
Alle 6 åringene som er medlemmer i Åssiden kirke blir hvert år invitert til kirkehelg med enkel trosopplæring, leker og formiddagsmat i Menighetssalen. Dette arrangementet er en del av menighetens satsing på trosopplæring for barn på Åssiden. Først blir det en spennende Lørdag i kirken fra kl 12.00-16.00, med lek og læring. På søndag blir barna innvitert med foreldre og faddere til gudstjeneste i kirken kl 11.00. Der får barna utdelt sin 6 års bok. 

7 åringer HalloVenn
Som et alternativ til den vanlige halloweenfeiringen 31. okt, inviteres alle 7 åringer i byen til hyggelig samvær i Filadelfias lokaler. Her blir det leker, gotteri og læring.  

8-9 åringer - Tårnagenter
Helgen 4.-5. februar inviteres alle som fyller 8 og 9 år i 2017 til Mystifystiske aktiviteter i Åssiden kirke. Vi jakter på gjemte skatter, lager agentmat, synger agentsangen og får oppdrag til søndagens gudstjeneste. Det kan være mange mysterier å løse i kirka vår! Nytt i 2017 er at alle 8- og 9-åringer også inviteres til å være med på Agentleir 16.-18. juni på Solsetra ved Hagatjern. Mer info kommer i posten!

10 åringer - Trylling og Tro
I løpet av vinteren sendes invitasjon til tryllekurs i Konnerud kirke med en profesjonell tryllekunstner. Her handler det også om tro. 

11-12 åringer - Lys våken
Lys våken heter vårt årlige program for 11 og 12 åringene. Dette arrangeres den første adventshelgen. På lørdagen blir det gudstjenesteverksted hvor de skriver bønner, pynter lys til minne om dåpen, forbereder tekster, lager nattverdsbrød og ”vin” (druesaft), lager en adventskrans, og øver på sanger og forskjellige oppgaver til søndagens gudstjeneste. Selvfølgelig blir det også mye god mat, lek og moro.

12-13 åringer - Kode B
På Kode B skal vi finne flere svar på hva bibelen kan fortelle oss og hvordan det kan bety noe for oss i dag. Dette arrangers tre onsdager i januar. Vi er også med på gudstjenesten første søndag i februar.

Kontaktinformasjon for Åssiden menighet

Åssiden kirkes adresse er: Åkerveien 2, 3024 Drammen.

E-post: post.drammen@kirken.no. Telefon: 32989200  Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-15

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"