Vi har åpnet opp for opp til 100 personer ved gudstjenester og konserter

Fra 23. februar har vi åpnet vi igjen for opp til 100 personer på gudstjenester og konserter i Bragernes kirke. Her finner du mer informasjon og mulighet for forhåndspåmelding, slik at du vet om det er plass på den aktuelle gudstjenesten/konserten.

Mulighet til forhåndspåmelding finner du lenger ned på siden.

Her er litt praktisk informasjon:

 • Det er tillatt med opp til 100 personer på hver gudstjeneste/konsert i tillegg til medvirkende.
 • Dette forutsetter tilviste plasser. Dvs. at du får tildelt en plass i kirkerommet. Denne plassen skal beholdes under hele gudstjenesten/konserten, med unntak av nødvendige toalettbesøk eller liknende (eks. dåp, nattverd osv.).
 • Ved gudstjenester skal det være minst 2 meter mellom hver person/husstand (pga. salmesang).
 • Ved konserter skal det være minst 1 meter mellom hver person/husstand.
 • Det er mulighet til å forhåndspåmelde seg på nett eller på telefon 32 98 91 00, slik at du vet om det er plass på den aktuelle gudstjenesten. Dette letter også registreringen av navn og kontaktinformasjon, som vi er pålagt å gjennomføre. Det er også mulig å registrere seg ved ankomst til kirken.
 • Navn og kontaktinformasjon oppbevares i 14 dager og makuleres/slettes deretter. Opplysningene benyttes kun dersom det er behov for kontakt i forbindelse med smittesporing.
 • Dersom du er i karantene, er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjoner, skal du ikke møte i kirken.
 • Det er påbudt med munnbind ved inn- og utgang.
 • Inngang skjer gjennom kirkens hoveddør 10 minutter før messen begynner. Her krysses det av for fremmøte eller opplysninger registreres, dersom du ikke er forhåndsregistrert.
 • Utgang skjer gjennom kirkens sidedør.
 • Sitteplasser som skal benyttes er merket og det skal være minst 2 meter mellom hver person som ikke tilhører samme husstand.
 • Nattverd deles ut ved at de som kommer frem tar med seg en særkalk. Utdeler legger brødet i særkalken. Den som kommer frem tar opp brødet og spiser. Deretter heller den andre utdeleren vin i kalken. Brukte særkalker settes på et eget brett.
 • Felles berøringspunkter vaskes mellom hver messe og salmebøker og puter har 24 timers karantene før de kan benyttes igjen.

Forhåndsregistrering på gudstjenester og konserter:

Trykk på den aktuelle gudstjenesten/konserten i kalenderen under for å forhåndsregistrere deg. Trykk på "Alle aktiviteter" for å få opp gudstjenester/konserter lenger frem i tid. Du kan også forhåndsregistrere deg på tlf. 32 98 91 00. Dersom du blir forhindret fra å delta, ber vi om at du foretar endring på den aktuelle lenken, slik at plassen frigjøres.

Det er ingen forhåndspåmelding for hverdagsmesse og middagsbønn. Her registreres navn og kontaktinformasjon når du kommer til kirken.

Du får tilsendt en epost eller sms med bekreftelse på at du er registrert. Det er ikke ødvendig å ha med denne til gudstjenesten. Vi skriver ut lister for avkrysning.

Dersom du ikke er på plass når gudstjenesten begynner, frigjøres plassen for andre.

Kontaktinformasjon for Bragernes menighet

Bragernes kirke ligger i
Cappelens gate 9
3016 Drammen
rett over Bragernes torg.

Kontoradresse:
Kirkegt. 7
3016 Drammen 

post.drammen@kirken.no
Telefon: 32 98 91 80 
Telefon- og besøkstid:
man-tor kl. 10.00-13.00

Felleskontor for Den norske kirke i Drammen:
Albums gate 8
3016 Drammen 
Telefon 32 98 91 00
Telefon- og besøkstid:
man-fre kl. 09.00-15.00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"