Vi leier ut lokaler

Fjell kirke har store og romslige lokaler som vi leier ut til private arrangement, møter og selskaper.

I underetasjen leier vi ut til større arrangement i et lokale der det kan dekkes til 100 personer. Det er lyse og trivelige lokaler med et enkelt utrustet kjøkken. Det er egen inngang fra nedsiden av bygget.

Også i hovedetasjen er det rom for mindre møter og selskaper; som dåpsselskap og konfirmasjon i kirkestuen og i menighetsalen som ligger i forlengelsen av kirkerommet. Les mer om lokalene under.

Ta kontakt med Drammen kirkelige fellesråd på Albums gate 8, 3016 Drammen, ved Anita Fuglerud som kan ta imot bestilling og gjøre nærmere avtaler. Dette gjøres i vanlig kontortid mellom kl. 9.00 og 15.00. Mailadresse: af768@kirken.no  - telefon 32 98 91 00. Lokal utleiekontakt i Fjell kirke blir opplyst når leie avtales.

Underetasje:
Storsalen: Pris utleie kr 3.000,- per dag. 
Storsalen har plass til ca. 100 personer. Rommet kan settes opp med småbord eller bare stoler. Et lydanlegg er montert for enkel bruk. Egner seg godt til selskaper og større møter. Dekketøy til ca 100 og enkelt kjøkken.

Kjøkken
Kan benyttes ved arrangementer i den store eller lille salen. Dekketøy, kaffemaskiner, oppvaskmaskin.

Kirkerommet

Kirkerommet kan leies ut til konserter og andre kulturarrangement som ikke bryter med rommets karakter og daglige bruk. Menighetsrådet er ansvarlig for utleie, og søknader må sendes i god tid. Disse kan også sendes via Anita Fuglerud (se ovenfor).

Prisen for utleie er fastsatt av Drammen kirkelige fellesråd

Kirkestue og menighetssal

Kirkestue og menighetssal brukes primært til menighetens egne aktiviteter. I forlengelsen av seremonier i Fjell kirke (gravferd, dåp, bryllup, konfirmasjon) tilbyr vi gratis utlån av disse rommene og det tilhørende kjøkkenet. For selskaper inntil 40 deltagere er kirkestua velegnet. Det er også mulig å slå opp en skillevegg inn til menighetssalen som gir rom for en langt større gruppe, litt avhengig av møblering. Vi har et nytt og praktisk kjøkken i tilknytning til disse rommene. Kjøkkenet er praktisk med storkjøkken oppvaskmaskin, store kaffetraktere og komfyr og kjøleskap. Det er dekketøy til nærmere 100 personer. 

 

Kontaktinformasjon for Fjell menighet Drammen

Fjell kirke ligger i Solsvingen 90, 3034 Drammen

Kontoradresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"