Vi inviterer til en liten 17-maisamling i Fjell kirke

I Fjell kirke  er det ingen tradisjon for 17-maigudstjenester eller 17-maifester. I år vil vi likevel invitere til et fint arrangement kl. 11.30 - 12.15.  Det vil være begrenset til 50 personer som kan komme, så det vil være lurt å reservere plass.

Samlingen i kirkerommet vil være ledet av sokneprest Christoffer Tjelle og diakon Signe Myklebust. Vi skal synge mange av de kjære nasjonalsangene, høre 17-maitale ved Egil Fladmark og høre flere flotte firhendige Griegkomposisjoner på flygelet. Det er Victor Riakhin og Galina Trintsoukova som spiller. Det blir også diktlesning, lesning av dagens prekentekst og et "ord for dagen", Fadervår og velsignelsen.

På grunn av smittesituasjonen forholder vi oss til kirkens og myndighetenes smittevernbestemmelser. Alle som deltar må registrere navn og telefonnummer på et ark som blir oppbevart på låst sted før det makuleres 10 dager senere. Dersom du er syk med luftveisinfeksjoner etc. så kan du ikke komme. Etter arrangementet drar folk hvert til sitt og tanken er at man er hjemme i god tid før fellesarrangementene på TV / internett begynner.

Dette er en dag hvor det er fint å ha forutsigbarhet for alle. Send derfor gjerne en SMS i løpet av lørdag 16.5 til Christoffer Tjelle (mobil 93246983) om du har lyst til å reservere en plass.

Det er fortsatt noen ledige plasser igjen i skrivende stund. Vi håper derfor at du tar kontakt om du kunne tenke deg å komme. Møter du i døra er du også velkommen, men da risikerer du å måtte snu da maksimumsantallet praktiseres strengt.

  

Kontaktinformasjon for Fjell menighet Drammen

Fjell kirke ligger i Solsvingen 90, 3034 Drammen

Kontoradresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"