Delta på digitale gudstjenester fra Fjell kirke

Under coronanedstengningen sender vi hver søndag digitale gudstjenester fra Fjell kirke. Gudstjenestene strømmes enten direkte eller i opptak på søndagene kl. 11, og vil også være tilgjengelige i etterkant en periode. Se link til gudstjenestene nederst på hjemmesiden vår under kalenderhendelser. Gudstjenestene sendes også via Facebooksiden vår Fjell kirke og på vår YouTube-kanal "Fjell kirke - Drammen"

I motsetning til de fleste andre menigheter i Den norske kirke har vi valgt å sende vår vanlige høymesse, i stor grad slik vi feirer den i Fjell kirke til vanlig. Vi feirer også med nattverden, og tenker at det er rett og riktig at sakramentet forvaltes også i denne tiden, selv om den fleste ikke kan delta fysisk. 

Salmene vi synger og liturgien vil være tilgjengelige i sendingen, og vi oppfordrer til deltakelse i salmene og bønnene, og liturgien som helhet. 

Det er strenge begrensninger på hvor mange som kan delta når vi feirer gudstjenesten, så det er desverre ikke mulig med forsangergrupper etc. 

Vi planlegger å fortsette med å strømme gudstjenestene våre etter at vi igjen får åpne opp for fysiske gudstjenester med vanlig deltakelse. Vi tror at dette kan dekke et behov for dem som ikke kommer seg til kirken og åpne opp kirken for folk som ennå ikke har oppdaget Fjell kirke i Drammen. 

 

Kontaktinformasjon for Fjell menighet Drammen

Fjell kirke ligger i Solsvingen 90, 3034 Drammen

Kontoradresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"