Gudstjenester og program i Fjell sommeren 2020

Sommer er ferietid. Også i Fjell kirke har det meste av aktiviteten tatt sommerpause. I år er det en spesiell tid da mye av aktiviteten stoppet opp alt i mars, og først i mai startet vi med en forsiktig gjenåpning. I Fjell har vi en tradisjon for fellesgudstjenester med Tangen og Strømsø menigheter om sommeren. Det gjør vi også i år. Søndagene hvor vi er i Fjell kirke er 5. juli og 26. juli. Den 16 august inviterer vi til pilgrimsvandring fra Gamle Skoger kirke til Fjell kirke, hvor vi avslutter med et godt suppemåltid. Søndag 23. august starter vi opp igjen med ukentlige gudstjenester og søndag 30. august er det stor semesterstartsgudstjeneste.

Denne sommeren blir det følgende fellesgudstjenester i Fjell, Strømsø og Tangen:

Sømdag 28. juni inviteres det til gudstjeneste i Strømsø kirke kl. 11. Da er det kapellan Ola Bakken Erichsen fra Tangen som er prest, mens Kantor i Fjell Galina Trintsoukova sitter ved orgelet. 

Søndag 5. juli kl.11.00 er gudstjenesten i Fjell kirke. Da er det sokneprest i Strømsø Karoline Faber som er prest mens kantor i Fjell Galina Trintsoukov er organist. Denne søndagen blir Ivar og Ingvild T Flaten med som frivillige. 

Søndag 9. juli møtes vi igjen i Strømsø kirke kl. 11. Gudstjenesten ledes av sokneprest i Tangen, Marit Skaar Skogedal. Kantor er Galina Trintsoukova. Nattverd. 

Søndag 19. juli er det igjen gudstjeneste i Strømsø kl. 11. Medvirkende er dialogprest Ivar Flaten og kantor i Fjell,  Galina Tritsukova.  Nattverd.

Søndag 26. juli er det igjen gudstjeneste i Fjell kirke kl. 11. Da er det organist i Tangen,  Groa Hreinsdottir som spiller. Prostiprest Berit  Basmo Kvidaland leder gudstjenesten. Et dåpsbarn og nattverd. Egil og Brit Fladmark er med som frivillige. 

Søndag 2. august er det sokneprest i Fjell, Christoffer Tjelle, som leder gudstjenesten i Strømsø kirke kl.  11.00. Kantor er Groa Hreinstotter. Dåp og nattverd. 

Søndag 9. august kl. 11.00 det igjen prostiprest Berit Basmo Kvidalen som leder gudstjenesten. Kantor er Groa Hreinsdottir.

Søndag 16. august avslutter vi sommerens fellesgudstjenester  med vår tradisjonelle pilgrimsvandring fra Gamle Skoger kirke til Fjell kirke. Det er diakon Signe Myklebust og sokneprest Christoffer Tjelle som leder gudstjenesten sammen med frivillige.  Den enkle pilgrimsgudstjenesten ved Gamle Skoger kirke starter kl. 11.00, og det vil bli tilbud om felles busstransport som vanlig. Bussen kjører fra Strømsø kirke kl. 10.00, via Tangen kirke kl. 10.20 og fra Fjell kirke kl. 10.30. Pilgrimsvandringen avsluttes med Pilgrimssuppe i Fjell kirke. Dersom det er veldig dårlig vær blir det istedet gudstjeneste og suppe i Fjell kirke kl. 11 (følg med på fjellkirke.no eller på facebooksiden vår). Se ellers mer informasjon om pilgrimsvandringen på egen artikkel på hjemmesiden, på plakater og på facebook. Pris inkludert buss og suppe er 100,- kroner / familiepris 200,-. Er penger et problem, gi et hint, så finner vi en pris som passer).

Søndag 23. august kl. 11.00 er det den første ordinære gudstjenesten i Fjell kirke etter sommerferien. Vi feirer høymesse som ledes av sokneprest Christoffer Tjelle. Nattverd. Kirkekaffe.  

Søndag 30. august har vi vår store semesterstartsgudstjeneste i Fjell kirke kl. 11.00. Menighetens ansatte deltar og det gjør også det nye menighetsrådet som endelig vil bli presentert for menigheten. Vi har et kort og hyggelig årsmøte etter gudstjenesten og vi lover god kirkekaffe og nydelige musikalske innslag. Årsrapport vil bli lagt ut på hjemmesiden og vil være tilgjengelig i kirken fra og med 1. august. Årsmøtet skulle egentlig vært i mars 2020, men ble utsatt på grunn av Coronanedstengningen av samfunnet. 

Våre faste aktiviteter med nabokafé for ungdom, Gøy med musikk, aerobictrening, kulturkvelder og konserter, babysang etc. stqarter opp igjen i september. Følg med her!

I hele sommer vil det være full aktivitet i kjelleren på Fjell kirke i regi av Forandringshuset (KFUK-KFUMs arbeid for ungdom fra alle ulike kulturelle og religiøse bakgrunner). Forandringshuset Drammen er en stor suksess og vi gleder oss over at de har tilhold i kjelleren i Fjell kirke og samarbeider med oss. 

Følg ellers med på facebooksiden vår "Fjell kirke" og her på hjemmesiden. Vil du ta kontakt med oss i kirken og ikke når frem til oss i staben, ta gjerne kontakt med det felles kirkekontoret for Drammen som vil være betjent hele sommeren. Telefonnummeret til kirkekontoret er 32989100. Epost: post.drammen@kirken.no.

Guds velsignelse og en god sommer ønskes alle fra stab og menighetsråd i Fjell!

 

Kontaktinformasjon for Fjell menighet Drammen

Fjell kirke ligger i Solsvingen 90, 3034 Drammen

Kontoradresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"