Sommerkonsert i Fjell kirke 10 juni av utsatt

På grunn av de strenge smittevernreglene som har vært i Drammen frem til 1. juni, valgte vi i slutten av mai å avlyse denne flotte konserten. Den 1. juni ble det åpnet for 50, men vi vil likevel utsette til etter sommerferien, hvor vi håper det blir åpnet opp for enda flere folk. Les mer om konserten som vi planlegger!

Etter lang tid med en annerledes tilværelse for alle, gleder vi oss til å dele sanger om håp for det som kommer, eller i det du står i akkurat nå. Håp er så mangt, kanskje en deilig sommerbris, å være i et fellesskap, en lang klem, å få møte en god venn, ei sommereng, eller noe som er større enn oss selv. Innpakket i ulike sjangere fra sommerpop til salmer. Vi har fått med oss et knippe svært dyktige sangere og musikere fra Drammensområdet: Linda Sønsteby og Halldis Kirkeng (vokal),  Trond Helgerud (flygel), Espen Hauge (gitar) og Anders Viken (trommer). 

Kontaktinformasjon for Fjell menighet Drammen

Fjell kirke ligger i Solsvingen 90, 3034 Drammen

Kontoradresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen

E-post: post.drammen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"