Mjøndalen gravlund

Mjøndalen gravlund ligger på Rygh-kollen og er en gravplass som ikke ligger i tilknytning til kirke. Nedre Eiker kommune bevilget i 2013 og 2014 investeringsmidler på til sammen drøye 3 mill. kroner til oppgradering og forskjønnelse av Mjøndalen gravlund, og anleggsarbeidet ble fullført i 2014. Mjøndalen gravlund framstår nå som en pen og verdig gravplass for alle besøkende.

For de fleste vil gravplassen på Rygh være kjent som "Mjøndalen kirkegård". I forbindelse med lovendring, ble gravplassens navn endret, og heter nå Mjøndalen gravlund.

Det som ble oppgradert og forskjønnet er i hovedsak gangveier, avfalls- og vannposter, depotområder for jord- og grushauger og ikke minst beplantning på områder der det ikke er opparbeidet gravfelter. Det tar selvfølgelig noe tid for ny beplantning å "vokse seg til" men vi ser allerede at dette har gitt stor forbedring i helhetsinntrykket av gravplassen. I tillegg ble det sørget for god drenering på de delene av gravplassen slik at utnyttingspotensialet er blitt optimalisert.

Adresse: Papyrusveien 44, 3050 Mjøndalen

Gravplassbetj-NE fra 01.08.18.jpg

Staben på gravplassene i Mjøndalen og Nedre Eiker sokn har ansvar for stell og forvaltning av områder på totalt ca 87.000 m2.

I tillegg har de oppgaver som bl.a. omfatter graving og lukking av graver, nedsetting av urner, ivaretakelse og oppfølging av maskinpark, avfallshåndtering, enklere vedlikehold av bygninger, samt kirketjeneroppgaver i Mjøndalen kirke og Nedre Eiker kirke. Staben har stor kompetanse og enkelte av dem svært mange års erfaring. De har kontor i driftsbygningen ved Nedre Eiker kirkegård og kan nås på telefon 48 89 38 78.

Kontaktinformasjon for Mjøndalen menighet

Mjøndalen kirke ligger i Vikveien 1, 3050 Mjøndalen.

Post- og besøksadresse:
Vikveien 1, 3050 Mjøndalen

Konto: 2220.31.04484
Vipps: #13986 - MJØNDALEN SOKN

Org.nr: 976 990 226

Epost: post.drammen@kirken.no

Telefonnummer: 32 98 91 00

Felleskontor for Den norske kirke i Drammen:
Albums gate 8
3016 Drammen
Telefon- og besøkstid:
man-fre kl. 09.00-15.00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"