Konfirmasjon

Velkommen til å være konfirmant i Strømsgodset menighet! Informasjonsmøte 26.okt kl.18.00! Les mer under rubrikken "Påmelding og info Konfirmant23"  Påmeldingsfrist er 1.12.22

Konfirmasjonstiden handler om å lære og å forstå litt mer, men like mye handler det om å oppleve, tenke, og samtale om viktige ting sammen. Konfirmantene er inne i en viktig fase av livet med mange tanker, følelser og muligheter. Alt dette er det rom for. Her i kirken hører vi til – med hele oss.

Den norske kirkes ordning for konfirmasjon er i dag en forbønnshandling med bekreftelse av Guds løfter ved dåpen.      Å være døpt er en forutsetning for å delta i selve konfirmasjonsgudstjenesten, men alle kan delta i konfirmasjonstiden i Den norske kirke. Konfirmasjon og dåp henger sammen. Derfor blir mange ungdommer døpt i løpet av konfirmasjonstiden. Er du ikke døpt, snakker vi sammen om dette og finner et tidspunkt for dåp.

Sitat

Alt som er sant og edelt, rett og rent, alt som er verdt å elske og akte, alt som er til glede og alt som fortjener ros, legg vinn på det!

Fil 4,8

Tid for refleksjon og opplevelse

Konfirmasjonstiden er en tid for refleksjon og opplevelse. I løpet av konfirmasjonstiden får ungdommene vite mer om seg selv, kristendommen og Gud - og om hva troen kan bety i hverdagen.

Les mer