Kirka byr på jobbmuligheter!

Størstedelen av befolkningen er fortsatt medlemmer i folkekirka som ikke lenger er en statskirke. I disse usikre tider er faktisk kirka et sted som tilbyr et mangfold av jobber, blant annet: Kirkeverge, daglig leder, diakon, trosopplærer, organist, kontormedarbeider, prest og kateket. Sammen med alle oss andre utgjør de kirka i lokalsamfunnet.

Av Arne Espeland

Kirka er til stede i sorg og glede, ved ulykker og ved feiringer og møter mennesker fra vugge til grav og spesielt knyttet til dåp, konfirmasjon, bryllup og begravelse. I vår del av Norge er det forholdsvis stor oppslutning om dåp og konfirmasjon. Spesielt konfirmasjonstiden som varer et skoleår er en gyllen anledning til å møte kull for kull av 14-15-åringene og lære dem om kirkas budskap og vår felles kristne kulturarv.  

Det er også en god anledning til å markere og feire at den enkelte er blitt konfirmert og ha en hyggelig sammenkomst sammen med familie og venner. Det er selvsagt også kjærkomment for den enkelte konfirmant at de får penger og gaver uten at akkurat dette burde bli en hovedsak!  

Det er her «du» kommer inn: Det er ledighet i stillingen som kateket knyttet til Egersund kirke. Kateketen er hovedansvarlig for undervisning av konfirmantene og i tillegg bidrar til trosopplæring sammen med trosopplæreren. En slik stilling gir gode muligheter for å bidra til utvikling av kirka lokalt sammen med resten av menigheten.  

I utgangspunktet er det formelle krav til en slik stilling. Det er ikke så veldig mange som blir utdannet til kateketer i Norge for tiden. Dermed er det store muligheter for deg som har en aktuell bakgrunn og er interessert i dette feltet! En jobb som innebærer mye kontakt med unge mennesker i en avgjørende fase i livet.  

Kirka byr på jobbmuligheter! Akkurat nå er det store muligheter å bli ansatt som kateket i Egersund!  

Kontaktinformasjon for Eigersund kirkelige fellesråd 2.0

Eigersund kirkekontor ligger på Damsgård, bak Amfi Eikunda.

Egersund kapell har adresse Rundevollsveien 33, 4370 Egersund.

Kontor- og postadresse:
Eigersund kirkekontor
Damsgårdsgaten 4A
4370 Egersund

 

 

E-post: kirkekontoret@ekf.no

Telefon: 51 46 33 30

Åpningstid: Man-fre 09:00-14:00 (tirs fra 10:00)

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"