Grace Bullen til Café Britannia

Grace Bullen, den verdenskjente bryteren fra Fredrikstad, har sagt ja til å være gjest på samtalekvelden «På livet løs?!». Vi ser fram til å høre mer om hennes bakgrunn, og hva som driver henne.

Bullen fra Fredrikstad Bryteklubb Atlas har utmerket seg som en usedvanlig dyktig bryter. Hun har vunnet en lang rekke norgesmesterskap og kongepokaler, to gull og en sølvmedalje i EM, samt gull i sommer-OL for ungdom, for å nevne noe. Vi ser fram til å høre mer om hennes bakgrunn og hva som driver henne. Vi vil også få høre om fordommer og rasisme hun har møtt, og hvilke planer hun har videre.

Arrangementet foregår søndag 11.10. Ønsker du å delta? Da må du være på Café Britannia innen kl. 18.00. Døren stenges da pga. streaming av samtalen. NB! Smittevern ivaretas.

Du kan også se arrangementet som live stream på Facebook. Gå til facebook.com/fredrikstadkirke eller facebook.com/KirkensBymisjonOstfold

Flere spennende gjester

«På livet løs?!» startet i vår, og første samtalekveld var med Dennis Storhøy. Deretter måtte vi streame samtalene vi hadde med med Monica Leander og Jetmund Ringstad i mai og juni. Det fungerte bra – opp mot 8000 så streamingene på Facebook-siden til Den norske kirke i Fredrikstad. I høst prøver vi begge deler, vi har både et live arrangement på Café Britannia, samtidig som vi streamer.

Svært spennende samtalegjester kommer også på de neste arrangementene:

  • Tirsdag 27.10 kl. 19.00: Fredrikstads nye prost Kari Mangrud Alvsvåg
  • Tirsdag 17.11 kl. 19.00: Rania Maktabi, Midtøsten-kjenner

Dette gjelder det å få med seg! Samtalene ledes av Svein Helge Rødahl. Arrangør: Kirkens Bymisjon

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"