Påmelding til gudstjenester

Det er begrensninger i hvor mange som kan samles i kirkene. Å melde seg i forkant bidrar til forutsigbarhet og godt smittevern. Det skjer enkelt via en tekstmelding.

For tida er det begrensinger i hvor mange som kan delta på hver gudstjeneste. Av hensyn til enventuell smittesporing må navn og telefonnummer på de frammøtte regisreres.

For å forenkle registreringen har kirken i Fredrikstad har lagt til rette for å melde seg på forhånd med en tekstmelding.

Dere sender en tekstmelding til 1901. I tekstmeldingen skriver dere navnet på kirken dere vil besøke: DOMKIRKEN, BORGE, KJØLSTAD, TORSNES, KRÅKERØY, ONSØY, GRESSVIK, ROLVSØY, GLEMMEN, GAMLE (for Gamle Glemmen kirke) eller ØSTRE (for Østre Fredrikstad kirke).

Da vil dere få opp et bilde der navn og telefonnummer er ferdig utfylt. Dere kontrollerer at det stemmer, og registrerer eventuelt antall familiemedlemmer dere kommer sammen med. Denne tjenesten koster 2,- kr per melding.

Påmeldingen vil alltid gjelde førstkommende søndag eller helligdag i den aktuelle kirken. Vi anbefaler at dere registerer dere kvelden før eller senest en time før gudstjenesten. Møt fram i god tid, et kvarter før gudstjenesten starter.

Hvis dere har registrert dere, og likevel ikke har anledning til å møte, er det mulig å melde seg av via en lenke dere får tilsendt.

Det er ikke et krav å registrere seg på forhånd. Det er fortsatt mulig å registrere seg ved inngangen ved å oppgi navn og telefonnummer til en kirkevert.

Uansett påmeldingsform er kirken pålagt å oppbevare påmeldingslistene i 14 dager, og så slette dem. Opplysningene vil ikke bli brukt til annet enn eventuell smittesporing.

Velkommen til kirken!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"