Gratis og spennende sommeraktiviteter for barn og unge

Bli med på spennende og gratis aktiviteter for barn og unge i Fredrikstad i sommer. Kirken i Fredrikstad er en av mange aktørene som har tatt utfordringen med støtte fra kommunen om å arrangere dette tilbudet i skoleferien.

Kirken i Fredrikstad tilbyr sine aktiviteter i uke 25 og uke 32, den første og siste uka i skoleferien.

Uke 25 er det hovedsakelig aktiviteter for de som går ut av 7.-10.klasse Ungdommene kan være med på to dager med PaintBall/Escaperoom og Skogsløype. I tillegg er det spennende dagstilbud for 4.-7.klasse på Hans Nielsen Hauges minne.

Uke 32 har vi aktiviteter for de som begynner i 4.-7.klasse. Her kan det velges mellom Teaterskole, aktivitetsdager med bla. Klatring på Grensen, Kunstskole og varierte aktivitetsdager på Lisleby.

De fleste tilbudene er to dager med aktiviteter, men hver av de to aldersgruppene har også dagstilbud. Alle tilbudene er åpne for hele byen og som sagt helt gratis.

Tilbud 7.-10. klasse (de som går ut av disse trinnene  i vår)

PAINTBALL/ESCAPEROM OG SKOGSTUR mandag 21. og tirsdag 22.juni. Bli med på to spennende dager med actionfylte, utfordrende og morsomme oppgaver sammen med andre ungdommer. 200 plasser. For påmelding og mer info klikk her.

 

Tilbud 4.-7. klasse (de som begynner på disse trinnene i høst)

AKTIVITETSDAGER PÅ LISLEBY  9. og 10.august vil bestå av ulike aktivitetsgrupper innen dans, korsang, klatring og hobby. Deltakerne velger aktiviteter. 80 plasser. For påmelding og mer onfo klikk her.

Det er dessverre ikke flere plasser på denne aktiviteten.
AKTIVITETSDAGER PÅ GRESSVIK 9. og 10.august har en dag med hobby, sang/rytmelek, breakdancekurs og uteaktiviteter på Gressvik og en dag med busstur til Klatring på Grensen med grillmat til lunsj. 40 plasser. For påmelding og mer info klikk her.

Det er dessverre ikke flere plasser på denne aktiviteten.
TEATERSKOLE PÅ ØSTSIDEN 9. og 11.august lærer barna teknikker knyttet til scene, drama, fremføring og bygger trygghet og selvtillit i hvordan stå foran andre. Dagene avsluttes med en fremvisning av hva gruppene har laget og jobbet med. Profesjonell instruktør. 25 plasser. For påmelding og mer info klikk her.

Malekurs onsdag og torsdag er fullt, ledige plasser på skrivekurs.
KUNSTSKOLE I GLEMMEN 11. og 12.august tilbyr deltakerne å velge mellom malekurs eller skrivekurs, begge med profesjonelle instruktører. På malekurset samlers inntrykk og uttrykk fra kunsten i kirkerommet på en besøksrunde for siden å være kunstnere selv. På skrivekurset vil du kunne oppfylle drømmen om å dikte, skrive fortellinger og innlegg i aviser. Vi droppe regler og grammatikk og er i stedet kreative, leker med ord og setninger og skaper bilder og ideer. For påmelding og mer info klikk her.

AKTIVITETSLØYPE GJENNOM HANS NIELSEN HAUGES LIV. Velg en dag i perioden 21.-24.juni. Dette er et dagstilbud. Barna blir med på en opplevelsesrik dag som den var for 250 år siden. Learning by doing og levende museum. Hva spiste de, hva lekte de, hvordan bodde de og hvilke arbeidsoppgaver hadde de, hvilke sanger ble sunget i Hauges hjem?
For påmelding og mer info klikk her.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"