Skjeberg Mannsmusikk: garantert sangglede og trøkk!

Torsdag 12. september skal du ikke se bort fra at taket løfter seg i Torsnes kirke. Da blir det nemlig konsert med de 41 kraftfulle røstene som utgjør Skjeberg Mannsmusikk!

På programmet står salmer og tradisjonell kristen musikk som gjerne har vært – og er – å høre på bedehus. Med seg har herrene også trekkspill, gitar og mandolin, og med sin entusiastiske formidling garanterer de en konsert med glede, trøkk og et godt budskap! Konserten starter kl. 19.00.

- Helt fra starten har vi sett det som vår oppgave å formidle det kristne budskapet gjennom sangen. Det er vårt ønske at sangen og musikken skal bli til oppbyggelse og frelse for de som lytter, uttalte Mannsmusikken i en pressemelding da de rundet 30 år i 2018.

Sjekk ut Skjeberg Mannsmusikks YouTube-kanal her

Mange oppdrag

Mange forskjellige menigheter er representert i Skjeberg mannsmusikk: Normisjon, Den norske kirke, Misjonssambandet, Pinsemenigheten og Frikirken fra forskjellige distrikter i Østfold.

Det har med årene vært mange oppdrag i forskjellige bedehus og kirker, i gjennomsnitt cirka 40 sangoppdrag og øvelser årlig. En gruppe fra Mannsmusikken har i tillegg vært med på mange arrangementer i distriktet. De siste ti årene er det blitt laget to CD-innspillinger. En til 20-årsjubileet og en noen år senere.

Nå kommer altså Mannsmusikken til Torsnes kirke, og holder gratis konsert! Vi ønsker hele bygda hjertelig velkommen til en aften i sanggledens navn! Det blir kollekt ved utgangen.

Kilde: Sarpsborg Arbeiderblad

Kontaktinformasjon for Torsnes menighet

Menighetskontoret har adressen: Nygaardsgata 28, 1606 Fredrikstad

Torsnes kirke har adresse: Grimstadveien 89

E-post:ostrefrstad-menig@fredrikstad.kirken.no 

Telefon sentralbord, mandag - fredag 9-15: 69 95 98 00 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"