Innmelding til konfirmasjon 2020

Her finner dere informasjon om hvordan dere melder inn til konfirmasjon via "minkirkeside". Viktig at dere fyller inn skjemaet så nøyaktig som mulig. Frist for innmelding var 30. november 2020. Det er fortsatt mulig å melde seg, men flere gudstjenester er noen steder fulltallige. Dette gjelder særlig Engehaugen og Hunn menighet.

Påmelding via "minkirkeside"

For å melde seg til konfirmasjon må dere fylle ut et skjema via "minkirkeside", og før dere kommer så langt er det viktig at dere leser hele saken, slik at dere får opp de rette valgene senere. Pass på at du har fødselsnummer og dåpsdato på konfirmanten klart før du begynner.

Slik går du fram:

1. Skriv ditt mobilnr.

2. Skriv inn 4 sifret kode som du mottar på sms.

3. Trykk på "registrer konfirmant".

Og når dere har gjort disse tre enkle trinnene kommer det avgjørende:

Velg den kirka/ menigheten konfirmanten skal konfirmeres på konfirmasjonsdagen, ellers vil dere ikke få opp de rette valgene senere i skjemaet.

Eks. Du bor i Engehaugen sokn, men vil konfirmeres i Gjøvik. Da velger du Gjøvik først i skjemaet. Valg av undvisningssted fylles ut lenger ned.

Skulle det bli noen problemer underveis, ta kontakt med oss i kirkenMIN.

I innmeldingen kan dere selv sette opp prioriteringer på når dere ønsker konfirmasjon. Vi prøver etter beste evne å la alle få sitt førstevalg oppfylt, men det er dessverre slik at det ikke alltid lar seg gjøre. Endringer i antall gudstjenester kan forekomme etter størrelsen på konfirmantkullet.

Kontaktinformasjon for KirkenMIN

Postadresse:

Strandgata 13 A

2815 Gjøvik

Besøksadresse:

Ynglingen

Svoldersgate 2

2821 Gjøvik

KirkenMIN

45876222

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"