Nytt konfirmantkull 2020

I disse dager har vi sendt ut brosjyrer til mer enn 260 tilhørende og døpte fra 2005-kullet for å invitere til kirkelig konfirmasjon. Ta gjerne kontakt med oss dersom dere ikke har fått brev, men bor i Gjøvik-regionen og ønsker kirkelig konfirmasjon.

Vær velkommen til å klikke deg rundt på sidene våre, og bli litt kjent med hvordan kirkelig konfirmasjon foregår, og hvordan vi gjør det her i Gjøvik. Ønsker du å melde deg til kirkelig konfirmasjon, kan du klikke på boksen nedenfor.

Konfpro er navnet på konfirmantprogrammet i Gjøvik, og består av et todelt konfirmantopplegg. Les mer om det ved å klikke på "Konfirmant 2020-boksen". Nedenfor har vi også lagt ut lenker til generell info om kirkelig konfirmasjon, konfirmantavgiften og "konfirmasjon for alle". For oss er det viktig å tilpasse undervisning og konfirmasjon slik at alle kan få delta. Velkommen som konfirmant i 2020!

Kontaktinformasjon for KirkenMIN

Postadresse:

Strandgata 13 A

2815 Gjøvik

Besøksadresse:

Ynglingen

Svoldersgate 2

2821 Gjøvik

KirkenMIN

45876222

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"