Fullt hus og stormende jubel!

I går var første obligatoriske kurskveld for LupY og det var tre kurs på agendaen. "Jeg, en leder" for førsteårslederne. "Jeg, en kristen leder og forbilde" for andreårs og "LupY - evaluering og utvikling" for de eldste i lederflokken. Og det er virkelig en stor flokk ledere vi er så heldige å ha på Gjøvik. Som trosopplærer Eiliv sier; KREMEN AV NORSK UNGDOM.

Det er alltid spennende å invitere til LupY. Hvor mange kommer, hvem kommer og vil kursene våre falle i smak hos ungdommene, men slik skal det vel være?

Hver samling starter med en felles åpning hvor vi informerer om ting som kommer og om kveldens program. Deretter deler vi oss og har kurs etter årstrinn. Nytt for dette semesteret er at vi prøver å ha korssamlingene rett etter kursene og lounge til slutt da vi opplevde at mange reiser hjem etter kursene av ulike årsaker. Ved å flytte korssamlingen tidligere blir det forhåpentligvis enklere å få til en felles avslutning på kvelden. Korssamlingene er i Gjøvik kirke. LupY-lederne selv leder og organiserer samlingen der vi synger, ber, tenner lys og får høre et lite "ord for kvelden". I går var temaet "Vær deg selv! Stå opp for andre.", og vi ble oppfordret til å legge vekk tanker om at vi bør prestere og være best i alt for du er best til å være deg.

Kontaktinformasjon for KirkenMIN

Postadresse:

Strandgata 13 A

2815 Gjøvik

Besøksadresse:

Ynglingen

Svoldersgate 2

2821 Gjøvik

KirkenMIN

45876222

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"