Konfirmantfestival vel i havn

Lørdag 29. april inviterte KirkenMIN, trosopplæringen i Gjøvik, i samarbeid med KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets og Gjøvik KFUK-KUFM til en innholdsrik konfirmantdag i Fjellhallen. Konfirmanter fra Lillehammer og Vestre-Toten var blant deltakerne i tillegg til kirken i Gjøvik sine egne konfirmanter.

Lørdag 29. april kunne nærmere 500 konfirmanter og ledere boltre seg i Gjøvik Fjellhall. Dagen startet med et Åpningsshow laget av KFUK-KFUM, Hedmark og Oppland krets. De satset alt på å få opp stemningen med fellesdanser og allsang. Videre fikk konfirmantene oppleve "Den store fortellingen" som er en gjennomgang av Bibelens røde tråd fra skapelse til gjenskapelse. 

Etter første sceneprogram var det aktiviteter i hallen, i vrimlområdet og i fjellhaven. Av "drop-in-aktiviteter" var det klatring, boblefotball, fotballdart og fotballbiljard, kjempesprettert og wakawall for å nevne no. Ellers rullerte konfirmantene mellom å spise mat, delta på Kahoot og Beat for beat før dagen ble avsluttet med "Den store fortellingen om ditt liv".

I sistnevnte seceneprogram, ble konfirmantene kjent med Cecilie Nyssbegynt og hennes liv fra fødsel, ungdomstid, kriser, forelskelse, gleder og sorger. Mor og Far og kjæresten Kjell var også sentrale personer, i tillegg til konfirmantlederen "Evangelina Salmeli". Et sceneshow med masse humor med vekt på Guds tilstedeværelse i et menneskes liv. Manuset har LupY's egen programgruppe jobbet med helt siden februar og de har lagt ned masse tid, noe vi er utrolig takknemlige for. Ikke minst er vi veldig stolte over kvaliteten på det ungdommene våre selv presenterer.

Innimellom sceneprogram, filmer og sketsjer var det allsang ledet an av LupY's eget band og forsangere, med god hjelp fra to ungdomsledere fra Vestre Toten. De har hatt lite tid og blitt kjempeflinke. Christian Sporild har vært bandleder og gjort en kjempejobb for å komme i mål til lørdagen. Og det gjorde de så absolutt.

Det har vært mange LupYere og ansatte i sving for å gjennomføre denne festivalen, og hver minste lille oppgave eller funksjon er like viktig. Tusen takk til alle som har bidratt med små eller store ting opp mot denne dagen.

Kontaktinformasjon for KirkenMIN

Postadresse:

Strandgata 13 A

2815 Gjøvik

Besøksadresse:

Ynglingen

Svoldersgate 2

2821 Gjøvik

KirkenMIN

45876222

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"