Orgelkonsert og orgeldugnad

Bli med på orgeldugnad! Vi er i gang med å samle inn penger til nytt orgel i den vakre kirka vår. Det gamle skal skiftes ut og et nytt, flott instrument håper vi skal stå ferdig til kirkas 250-årsjubileum i 2027.

Vi har som mål å samle inn 1,5 mill. lokalt. Til nå har vi samlet inn nesten 400.000,-.Vil du være med å gi en gave? Alle bidrag teller, store eller små.I hvert nummer av Menighetsbudet framover kan du følge med på hvordan vi ligger an og et innsamlingsbarometer formet som ei orgelpipe vil til enhver tid vise status for innsamlingen.Det går an å melde seg som fast giver også.Kontonummer er 2010 23 01839. VIPPS kan også benyttes, nummeret da er 73415. Merk gaven «Nytt orgel».Vi forbereder auksjon på Biri Herredshus lørdag 21.september der inntektene går til det nye orgelet.Har du gjenstander av god kvalitet som du ønsker å gi til auksjonen så ta kontakt med Abraham Brekne, tlf. 934 19 156

 

Selv om vi nå samler inn penger til nytt orgel i Biri kirke så skal vi bruke det gamle orgelet til kirkelige handlinger og konserter framover så lenge som mulig inntil et nytt instrument skal monteres.

Vi har som mål å arrangere en del «Pipekonserter» framover der inntektene går til nytt orgel.

Første konsert blir søndag 16.juni kl. 19.00. Da kommer kantor i Hoff kirke på Toten, Eva-Robert Brodacki.

Brodacki er opprinnelig fra Polen og har en imponerende CV.  Eva-Robert har sin utdannelse fra Musikkakademiet i Warzawa og doktorgrad i orgelspill fra Musikkakademiet i Lodz. Hen har vært finalist i flere internasjonale orgelkonkurranser og har også undervist på Musikkakademiet i Warzawa i tillegg til flere organiststillinger bl.a i Lublin. Bodacki var i 2007-2011 organist i Sollefteå i Sverige før hen i 2012 ble kantor i Østre Toten.

Konserten i Biri har fått tittelen «The Well Syncopated Organ» og inneholder kun stykker med jazz-, blues og negro spirituall bakgrunn.

Vi lover et fyrverkeri av en konsert!

 

Kollekt ved utgangen til inntekt for nytt orgel.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"