Mange nye medlemmer i Popkorn!

Brandbu Barne- og Ungdomskantori, populært kalt Popkorn er i full gang med korøvelser.

Popkorn er koret for skolebarn i hele Gran kommune. Det er korøvelser hver onsdag ettermiddag i Nes kirkestue fra kl. 17.30 til 19.00. De spiser popcorn på alle korøvelser! 

Marit Wesenberg, kantor i Kirken i Gran, delte ut informasjon på alle skolene rett over nyttår, og det har resultert i at det startet opp hele seks nye medlemmer. De nye går i 1.-4. klasse og for mange er dette aller første koret de er med i. 
- Det er ekstra fint med så mange nye medlemmer, ettersom flere av de eldre kormedlemmene nå gir seg etter mange år i koret, sier Marit. 

Koret har allerede deltatt med sanger under gudstjenesten i Grymyr kirke 2. februar. Neste opptreden er på gudstjenesten på Bleiken skihytte, søndag 8. mars, også går det slag i slag utover våren med øvelser og opptredener. 

-Det er plass til flere nye stemmer i Brandbu Barne- og Ungdomskantori, så det er bare å ringe meg, oppfordrer Marit til slutt. 

Hvis noen har utfordring med skyss, kan vi finne løsning på det. Husk også vannflaske og varme sokker/tøfler til korøvelsene. 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"