Ledig stilling som prost i Hadeland og Land

Det er ledig stilling som prost i Hadeland og Land prosti med søknadsfrist 9. august.

Det er ledig stilling som prost i Hadeland og Land prosti. Dagens prost Kirsten Almås takker for seg og blir ny domprost i Hamar fra 1. september. 

Hamar bispedømmes visjon er «Hellige rom for alminnelige liv». Visjonen uttrykker ønske om å holde sammen det hellige og det alminnelige. Folkekirka i Hamar bispedømme vil formidle livets og kjærlighetens Gud og formidle verdighet og håp gjennom evangeliet og Jesus Kristus.

Prosten skal lede og videreutvikle prestetjenesten i prostiet, legge til rette for at visjonen kan realiseres – og i samvirke med kirkelige råd og utvalg bidra til et godt arbeidsmiljø, fellesskap og samarbeid. Prosten bistår biskopen i hennes arbeid gjennom jevnlige prostemøter. Prostestillingen innebærer 50% prost og 50% menighetsprest. Menighetsprestetjenesten er lagt til Gran/Tingelstad sokn.

Prosten har gode kontorforhold ved Gran kirkekontor på Jaren, sammen med tre sokneprester, prostiprest, to kantorer, to diakoner, trosopplærer, kontormedarbeidere og kirkeverge. Prosten har saksbehandler i 50% stilling.

Prostiet består i dag av kommunene Nordre Land, Søndre Land, Gran, Lunner og Jevnaker. Dette kan bli endret i framtiden da Lunner og Jevnaker i dag tilhører Viken fylke. Det er i dag totalt 24 kirker i prostiet, som betjenes av 13 prester inkl. prosten. Det er diakontjeneste i kommunene Gran og Lunner. Det er tilsatt trosopplærer i alle kommunene.

Utfyllende tekst om stillingen/søknad sendes via Kirkejobb.no (Jucan.no). 

Søknadsfrist:
09.08.2020

Kontaktinfo:
Eli Bekken, personalrådgiver Hamar bispedømme
Tlf. 918 44 677

Kirsten Almås, prost i Hadeland og Land 
Tlf. 952 81 805

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"