Velkomstord fra den nye prosten!

Christofer Solbakken ser frem til å bli bedre kjent med mennesker og medarbeidere i alle menighetene i det langstrakte prostiet.

Christofer Solbakken er godt på plass som ny prost i Hadeland og Land prosti og skulle etter planen hatt sin innsettelsesgudstjeneste 17. januar. Dette var ikke mulig på grunn ny nasjonal nedstenging og ny dato er berammet av biskop Solveig Fiske til søndag 21. mars kl. 18.00 i Tingelstad kirke. 

Her er en velkomsthilsen fra den nye prosten vår; 
-En annerledes jul har vi nylig lagt bak oss. Enda et annerledes år har vi nå gått inn i. Korona-situasjonen preger oss på så mange måter, og vi håper vel alle at vi snart skal være over.

For meg er året annerledes også på den måten at jeg har begynt i ny jobb. 1. januar tiltrådte jeg som prost i Hadeland og Land prosti. Fast kontorsted er kirkekontoret på Gran. Men prostiet er langstrakt, så noe tid på veien blir det også.

Min oppgave er ikke bare å lede prestetjenesten, men også å bidra til at kirken på vårt sted kan utvikles i sitt mangfoldige arbeid. Kirken bidrar til fellesskap og verdiskapning med arbeid innenfor kultur, barn og unge, diakoni, sorg og krise, og mye mer. I kirken skal alle livets erfaringer kunne rommes og speiles. Eller slik Jesus sa det: «I min Fars hus er det mange rom» (Johs 14,2).

Jeg ser frem til å bli bedre kjent med mennesker og medarbeidere i alle menighetene i prostiet. Hadeland og Land prosti utgjøres av fem kommuner og rommer mye av både kirkebygg, tradisjoner og lokalsamfunn. Jeg gleder meg over å være her, og er svært takknemlig for en god og vennlig mottakelse!

 

Kontaktinformasjon for Gran kirkelige fellesråd

Gran kirkekontor ligger på Gran Rådhus på Jaren.

Kontoradresse:  Rådhusvegen 39, 2770 Jaren
Postadr.: Postboks 41, 2714 Jaren 

E-post:  post.gran@kirken.no.

Telefon: 61 33 52 05

Åpent man-fre 08.00-14.00.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"