Tilbud om vår- eller høstkonfirmasjon i år!

Gran kommune har de strengeste koronarestriksjonene til 11. april og vi åpner nå for å utsette konfirmasjonen til høsten. Vi opprettholder vårens datoer for de som ikke ønsker å utsette.

Fram til 11. april har regjeringen innført tiltaksnivå A – Særlig høyt tiltaksnivå for smittevern for alle kommunene i Viken og Gran kommune. Vi vet heller ikke hvordan pandemien utvikler seg utover våren og hvordan smittetrykket letner eller forverres. Ut fra dette åpner vi nå for muligheten til konfirmasjoner både som planlagt i vår og på utvalgte helger i september og oktober. Dette er også etter et sterkt ønske fra flere foreldrer.

Alle konfirmantene med foresatte er kontaktet med spørsmål om de ønsker å beholde vårkonfirmasjon eller utsette konfirmasjonsdagen til høsten. Det er også mulig for de som skal konfirmeres i Nes kirke siste helga på august, å velge lørdag 28. august som konfirmasjonsdag. For konfirmantene i Bjoneroa tror vi at det skal gå fint med konfirmasjon søndag 6. juni og ikke noe tilbud om utsettelse til høsten. 

Vi vet like lite som alle andre om hvordan pandemien utvikler seg og kan per i dag ikke svare på hvor mange konfirmanter eller gjester som kan være tilstede samtidig i kirken. Det vi derimot kan gjøre, slik at hver konfirmant kan få med seg noen flere av sine nære i kirken, er å dele opp dagen i flere seremonier med f.eks. 2-3 konfirmanter i hver seremoni.

Sammen skal vi få til fine konfirmasjonsgudstjenester også i år!

Kontaktinformasjon for Gran kirkelige fellesråd

Gran kirkekontor ligger på Gran Rådhus på Jaren.

Kontoradresse:  Rådhusvegen 39, 2770 Jaren
Postadr.: Postboks 41, 2714 Jaren 

E-post:  post.gran@kirken.no.

Telefon: 61 33 52 05

Åpent man-fre 08.00-14.00.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"