I Haugesund vil det i år bli en større Allehelgen markering enn vanlig.

Både Udland kapell og Kapellet på Vår Frelsers gravlund vil være oppe på lørdag. Det vil også Vår Frelsers kirke være.

Udland gravkapell vil være åpent og der kan man få samtale med prest eller diakon. Det vil også bli muligheter for å tenne lys og få seg en varm kopp kakao. Kapellet vil være åpent fra kl. 12-16 på lørdag.

Kapellet på Vår Frelsers gravlund og Vår Frelsers kirke vil også være åpent mellom kl. 15-17 på lørdag. Her vil det også bli mulig å tenne lys og prate med prest eller diakon.

Stort behov i år.

Den pågående pandemien har virket inn på mange sider ved samfunnet, også begravelser. Det har vært en hel del gravferder med begrenset deltagelse, noen helt ned i 50 deltagere. For mange er gravferdseremonien en viktig del av sorgprosessen, det å ikke ha muligheten for å delta på dette er for mange veldig vanskelig.

Lokal tv-markering.

På søndag vil Allehelgensdag bli markert på TV-Haugaland. Det vil bli en sending der blant annet prost Rune S. Engedal fra Haugaland prosti og Prost Ove Sjursen i Karmøy prosti deltar.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt.

Du kan alltid ta kontakt med prest eller diakon i din menighet. Menighetene i distriktet arrangerer også sorggrupper med forskjellige tema.

Marker dagen digitalt

Har du ikke muligheten til å komme til noen av kirkene kan du benytte deg av de digitale tilbudene som kirken gir.

Kirkens bønnevegg: På bønneveggen kan du tenne lys og be bønner, synlige for oss selv og for andre. Vi kan dele gleder og sorger med hverandre. Bønneveggen kan brukes med mobil, nettbrett eller pc. Bønneveggen er alltid åpen, men alle bønner blir lest gjennom før publisering.

Nettkirken: på nettkirken kan du chatte med prester og diakoner om det du har på hjertet. Disse er gode samtalepartnere og har taushetsplikt. I tillegg kan du be bønner og tenne lys.

Kirkens SOS: har dyktige frivillige medarbeidere for samtale, om alt som skjer i livet. På grunn av smittesituasjonen har de noe redusert kapasitet, og det kan være lenger kø. SOS Telefon er åpen fra 07.00 til 03.00, SOS Chat er åpen fra 18.30-22.30 og SOS Melding garanterer svar innen 48 timer.

Kontaktinformasjon for Haugesund kirkelige fellesråd

Haugesund kirkekontor ligger i andre etasje i Vår Frelsers
menighetshus i Haugesund sentrum.

Vår Frelsers kapell har adresse Viljarshaugen 40, 5538 Haugesund

Kontoradresse: 
Skåregaten 145
5527 Haugesund 

Postadresse: 
Postboks 612 
5501 Haugesund

E-post: post.haugesund@kirken.no
Telefon:       52809500
Åpningstid:   Man-fre 08.00-15.30
Org.nr.: 976 993 454

Konto nr.: 3330.30.48206

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"