Mini- og MaxiGospel

Mini- og MaxiGospel er et kor for de fra 3-9 år.

Tid: Torsdager fra kl. 17.00- 18.30

Sted: Rossabø kirke (kirkerom, menighetsal og gymsal)

Info/påmelding: Du kan melde deg på MINI/MAXI GOSPEL HER


På Mini- og MaxiGospel er det sang og lek som er fokus. Her får du være med på konserter, julemusikal, juletrefest, bamsebasar m.m. Koret er også med og synger på høstmarked og på høsttakkefesten. Noen av disse prosjektene har små dramaroller og solistroller.

Mini- og MaxiGospel er egentlig to kor, som øver samtidig. MiniGospel for de minste barna fra 3-5 år og MaxiGospel for de større barna fra 6-9 år. Først del av øvelsen er felles for begge korene. Da er det mye sang. Etter ca. 20 min. er det en kort andakt, før MiniGospel går ned i gymsalen. Der er det leker, sangleker og sang. I denne tiden øver MaxiGospel videre oppe i kirkerommet. Etter en stund med leking kommer MiniGospel opp igjen og avslutter øvelsen sammen med MaxiGospel.

Etter øvelsen er det kveldsmat for sultne og tørste sangstruper. Også foreldrene får kaffe eller te og en god prat! Mini/MaxiGospel har øvelser annenhver torsdag fra kl. 17.00 - 18.00. Fra kl. 18.00 er det kveldsmat.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"