Lys Våken - adventsnatt i kirken

Kirken er et sted der barna hører hjemme! Hele livet, hele døgnet. På LysVåken kan du overnatte i kirken - hvis du vil.

 
Navnet LysVåken handler ikke om at vi skal være våkne hele natta, men at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst kan vi oppleve at Gud er LysVåken for oss. Så skal vi feire 1. søndag i advent, som er kirkens nyttårsaften.
 
Når? Natt til første søndag i advent.

Sted: Rossabø kirke.  

Hvem kan være med på Lys Våken? De som går i 5. eller 6. klasse kan være med. Lys Våken er et samarbeid mellom Rossabø og Vår Frelsers menigheter.
Vi ønsker at alle skal kunne delta, uavhengig av funksjonsevne. Vi vil derfor samarbeide med foresatte om tilrettelegging for deres barn, slik at det blir en god opplevelse for ham/henne.

Informasjon/påmelding: Det blir sendt ut invitasjon i posten, påmeldingslenken under åpner 1. november.
 
 
Pris: LysVåken koster kr. 300,-. Inkludert i prisen er pizza, litt godteri på lørdagskvelden, frokost på søndagen og t-skjorte. Økonomi skal ikke være til hinder for deltagelse på LysVåken. Ta evt. kontakt med diakon Jonas på telefon, 98242090, eller e-post, js225@kirken.no.


Mye spennende og kjekt som skjer
Vi skal ha mange forskjellige aktiviteter sammen og i grupper. På kvelden blir det pizza, godteri, aktiviteter i gymsalen og overnatting i kirken. Om du heller vil sove hjemme, er det selvfølgelig helt greit. På søndagen deltar vi med sang, lesing og drama på gudstjenesten kl. 11. da er familie og faddere hjertelig velkommen! 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"