"Mange bekker små gjør en stor å"

Betyr det noe for deg at vi kan opprettholde aktivitetene for barn, unge og eldre? Hvis vi skal få det til, trenger vi å styrke vår økonomi.

Vil du være med å styrke kirkene på Hvaler? Vi er inne i en tid som har vært vanskelig for mange, også for kirkene på Hvaler. Dersom 100 personer gir 200 kroner hver måned, vil det gi oss 240.000 kr ekstra hvert år. 

Ditt bidrag vil sørge for at sang og musikk for og med barn og ungdom kan fortsette. Kirkene kan åpnes for konserter. Eldre på Hvaler kan få besøk og samles til lunsj og kaffe med interessante foredrag. Hvaler menighetsblad vil fortsatt havne i postkassen din til glede for mange. En fast givertjeneste gir oss en solid økonomisk plattform i tiden som kommer.

Vil du være med?

Ta kontakt med kirkeverge Jan Heier per e-post kirkevergen@hvaler.kirken.no for nærmere informasjon, eller opprett et fast trekk i din bank. Vår giverkonto er 1506.45.42130. Gaver mellom kr 500 til 50.000 i løpet av et år kan gi skattefradrag. Vi er også takknemlig for et engangsbeløp eller et mindre trekk hver måned.

Takk for ditt bidrag!

Kontaktinformasjon for Hvaler menighet

Besøksadresse:

Kirkens Hus

Storveien 12

1680 Skjærhalden

Kontakt:

Tlf. 69379037

e-mail: post@hvaler.kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"