Kirkeofringer på nettet

Med avlyste gudstjenester forsvant også kollektene. Men det er ikke for seint å bidra!

Fra og med søndag 15. mars har alle gudstjenestene i Hurdal kirke og Skrukkeli kapell vært avlyst. Det har vært et savn på mange måter. Samtidig har det stimulert til oppfinnsomhet og nye kommunikasjonsformer, ikke minst på nett og i sosiale medier.

Invitasjonen til å gi et offer, kollekt, hører med i gudstjenesten. Vi gir det i takknemlighet og for å ta medansvar for kirkas arbeid både i vår egen menighet og i andre sammenhenger. Menighetsrådet vedtar hvert år hva ofringene skal gå til. I de gudstjenestene som har utgått, skulle det vært ofringer til Kristent arbeid blant blinde, Kirkens Bymisjon, Kirkelig ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep, Institutt for sjelesorg, Søndagsskolen i Oslo og Akershus, i tillegg til noen ofringer til menighetsarbeidet vårt.

Både for oss og andre er mange av utgiftene faste, mens inntektene er svekket i denne tiden. Nå gleder vi oss over at vi kan komme i gang igjen med gudstjenester fra og med første pinsedag, 31. mai. Samtidig inviterer menighetsrådet til å være med å «ta igjen det tapte» ved å sende et kirkeoffer enten til menighetens Vipps nr 63195, eller til bankkonto 1640.20.25542. Merk gjerne innbetalingen «kirkeoffer». Vi vil fordele de pengene som kommer inn mellom dem som var satt opp som mottakere og vårt eget arbeid.

Kontaktinformasjon for Eidsvoll og Hurdal kirkelige fellesråd

Post- og besøksadresse:  Torget 7,

2090 Hurdal

Epost: hurdal@kirken.no

Telefon: 63965220

Besøkstid/Tlf. tid:

Torsdag og fredag kl 1000-1400

Hurdal kirke: Skrukkelivegen 1

Kirketunet: Skrukkelivegen 5

Skrukkeli kapell:
Skrukkelivegen 170

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"