Tårnagent 29. feb 1. mars 2020 - Agenthelg i Kampen kirke!

Bli med på Tårnagent-helg i Grønland kirke - for deg i 2.-4. klasse! Vi skal løse gåter og mysterier, og kanskje vi finner noen av kirkens hemmeligheter?

Kampen, Vålerenga og Gamlebyen- og Grønland menigheter inviterer denne helgen alle 2.-4.klassinger i Gamle Oslo til å være Tårnagenter i Kampen kirke. Barna skal utforske kirken, symboler, bibelen og tårnet. Agentene vil i løpet av disse dagene måtte løse oppdrag og mysterier, du vil få en egen agentkode. På søndag vil alle som kommer til kirken får vite hva agentene har funnet ut.

Alle agentene bor hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag. Agentene møtes i kirken lørdag 29. feb kl 12:00. Vi holder på til kl 15:00. Søndag treffes vi igjen kl 10:00 og holder på til kirkekaffen er ferdig ca kl 12:30. Du/dere, eventuelle søsken, faddere og venner inviteres til gudstjenesten som selvfølgelig er en Tårnagentgudstjeneste.

Oppdrag og mysterier Agentene skal gå på symboljakt i kirken, lete etter mysterier i bibelen og spise agentmat. Som Tårnagenter får de utforske kirken, klokkene og kirketårnet. Søndagen skal vi gi de andre et lite innblikk i vår agent-verden!

Englevakter - Foresattehjelp Vil du/dere være Englevakter? En Englevakt er en som er med noen timer i løpet av helgen, følger barna opp i kirketårnet, hjelper til med maten, går sammen med de på symboljakt, tar med bakverk til lørdag eller søndag.  m.m.

Påmelding Påmelding for barn og Englevakter skjer innen 24. feb. Ved spørsmål og eventuelle behov for tilrettelegging:  mail til is856@kirken.no

Besøk også Tårnagentenes hemmelige nettsted www.tarnagentene.no.

Hilsen i fra oss i kirkene i Gamle Oslo 

Kontaktinformasjon for Gamlebyen og Grønland menighet

Grønland kirke ligger i Grønlandsleieret 34 og er soknekirke for Gamlebyen og Grønland menighet.

 

Grønland kirke har inngangsparti og alterparti tilrettelagt for rullestolbrukere og tilgjengelig HC-toalett.

Ved behov for hc parkering kontakt en av de ansatte el.l.

Kirka: Grønlandsleiret 34. Menighetshuset: Grønlandsleiret 41. Kontoradresse: Ekebergveien 1c, 0192 Oslo. 

E-post: post.gamlebyen.gronland@oslo.kirken.no Telefon: 23 62 91 60 Telefax: 23 62 91 61. Telefon- og besøkstid: Man-Fre 10-14

Stengt fredager i hele julimåned

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"