Oslo kulturnatt

Praktisk informasjon

Fra:13.9.2019 - kl.18.00

Til:13.9.2019 - kl.22.00

Sted:Kampen kirke

Arrangør:Kampen menighet

I anledning Oslo kulturnatt 2019 arrangeres det 3 minikonserter i Kampen kirke. Først ute, kl.18:00, er den unge fløytisten Matthias Zonca. Han spiller i bl.a. Nosus (Nordstrand ungdomssymfoniorkester) og studerer på Barratt-Due instituttet. Han er desidert blant Norges mest fremragende talenter innen klassisk musikk - et navn å merke seg de kommende årene.

Så kl.19:30 er det kirkens eget damekor Kampenkoret, som teller rundt 20 medlemmer og som feiret sitt 10-års jubileum i fjor. De har turnert i både Tyskland (Kiel, Lübeck) og England (Cheltenham-området i sør-vest). De skal synge bl.a. musikk av Amy Beach (en spennende, kvinnelig komponist fra USA), Liszt, Tartini, Jens Klimek og Grieg.

Siste konsert er litt utenom det vanlige. Kl.21:00 overtar "Korallenriff", som består av Mads T. Horn (gitar), Torstein L. Larsen (trompet) og Colin Smith (orgel). De skal spille improvisert musikk - altså helt fri musikk som blir til i øyeblikket, dog med røtter i gamle norske folketoner. En spennende og uforutsigbar slutt på kveldens kultursprell.