Lys Våken 2019

Natt til 1. søndag i advent tar vi over Vålerenga kirke og er Lys Våkne! Velkommen alle 5.-7.klassinger i Gamle Oslo til et uforglemmelig døgn! Meld deg på allerede nå, og hold av 30. nov - 1. desember!

Lørdag 30. november kl. 15.00 i Vålerenga kirka braker det løs! Lys Våken er en dag fylt med spennende aktiviteter og en overnatting utenom det vanlige! Vi lærer om advent, om kirkens nyttår, leker, har fortellerstund i kirketårnet, har hobbyverksted, spiser god mat, synger og lager gudstjeneste sammen. I tillegg blir du kjent med andre 5.-7.klassinger i Gamle Oslo! Dette er for både for deg som hører til Kampen, Vålerenga og Grønland kirke!

Lys Våken avsluttes med en gudstjeneste for små og store i Vålerenga kirke søndag 1. desember kl. 11.00 - for hele familien!             

Påmelding ved å sende mail til trosopplæringsleder Ingvil is856@kirken.no med navn, alder, skole, foreldres telefonnummer og eventuelle allergier eller annen nødvendige informasjon innen mandag 18. november.

Navnet Lys våken handler ikke om at vi skal være våkne hele natta, men at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst kan vi oppleve at Gud er Lys våken for oss. Advent handler jo nettopp om lyset som kom til verden. Dette skal vi feire – i tillegg til at 1. søndag i advent markerer starten på et nytt kirkeår.

Ønsker du å bli med og bidra? Enten du akkurat er blitt for gammel til å bli med som deltaker selv, eller om du er en forelder! Vi trenger din hjelp for å få dette arrangementet til å skje :) Ta kontakt med Ingvil!

Kontaktinformasjon for Kampen menighet

Kampen kirke ligger i Bøgata 1, på Thorbjørn Egners plass.

Kontor/post: Ekebergveien 1C, 0192 Oslo. Kirken: Bøgata 1, 0655 Oslo. Menighetshuset: Normannsgata 55, 0655 Oslo.

E-post: post.kampen.oslo@kirken.no Telefon: 23 62 91 60. Telefon- og besøkstid: Man–Fre 10–14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"