Unik dansekonsert i kirkerommet

Sett av torsdag 15. mars og kom til Vålerenga kirke kl 19, til en visuell, var og vakker og annerledes opplevelse i kirkerommet. "Pilgrimsdans” er en dansekonsert som er laget spesielt for framføring i kirkerommet. Danser Silje Onstad Hålien, som har bodd på Vålerenga i 11 år, skal nå endelig gi oss dette i Vålerenga kirke også, sammen med musikerne Andreas Ljones (på feler og orgelpiper)og Rune Tylden (orgel og piano).

"Pilgrimsdans” er en dansekonsert som er laget spesielt for framføring i kirkerommet. Den byggjer musikalsk på norsk folkemusikktradisjon, i kombinasjon med eit kyrkjemusikalsk utrykk. Musikken visualiserast av dansaren som utfordrar og forskar på kjente og ukjente rom i kyrkja. På eit vis blir dette ei reise, ei pilegrimsreise, der menneskjerom innvendig møter kyrkjerommet utvendig. Leik og møtepunkt mellom musikarane og dansaren er ein svært viktig del av det som veks frem i konserten. 

Det er ikkje så ofte ein har konsertar som er spesiallaga for kyrkjerommet. Vi håpar derfor at publikum vil oppdage, og bli meir kjent med sine eigne kyrkjerom og samtidig utvide horisonten for både ny og tradisjonsrik musikk og dans. 

Silje Onstad Hålien - dans

Andreas Ljones - feler, orgelpiper 

Rune Tylden - orgel, piano

Billettar blir selt i døra. De kan betala kontant eller med kort. 

Vaksne:   150 kr

Student/honnør:  100 kr

Barn gratis. 

Velkomen til ei heilt unik oppleving i Vålerenga kirke.

Kontaktinformasjon for Vålerengen menighet

Vålerenga kirke ligger i Hjaltlandsgata 3, på toppen av Vålerengaparken.

Kontoret/postadresse: Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo. Kirka: Hjaltlandsgata 3, 0658 Oslo

E-post: post.valerenga.oslo@kirken.no Telefon: 23 62 91 60. Telefon- og besøkstid: Man-Fre 10-14