Fasteaksjon søndag 18. mars fra din lokale kirke

Årets fasteaksjon for Kirkene i Gamle Oslo er lagt til søndagen, 18. mars, og går ut fra alle 3 kirkene våre. Kl 11 blir det fasteaksjons- og Maria Budskaps-messe i både Kampen, Grønland og Vålerenga kirke, og så kan en få bøsse og rode utdelt fra ca 1230. Innlevering for alle blir på Vålerenga kirke, med litt å spise (tilbys både før og etter), og en feiring kl 1530.

Kirkens Nødhjelps hovedfokus for innsamlingen er i år igjen det livsviktige vannet. Mottoet «en rettferdig gåtur» og «vårens mest meningsfulle nabolagstur» får kanskje en ny mening, når pengene som samles inn, vil kunne frita mange kvinner og barn i Kirkens Nødhjelps samarbeidspartner-områder fra å måtte gå timevis og milevis hver dag for å hente vann i en brønn langt borte. Problematikken er aktualisert ekstra i år gjennom vannkrisa i Cape Town, sammen med ufattelig mange andre som lider under mangel på reint vann og trygge sanitærforhold. 

 

Å ta en søndagstur med innsamlingsbøsse kan være en fin ting å gjøre sammen med barn – fadderbarn, barnebarn, nabobarn. Eller en venn, en nabo, eller alene», Konfirmantene har det på planen sin, og vi håper de  får oppleve at de er med i et stort fellesskap av forskjellig folk som er engasjert og vil være med på å gjøre en forskjell. Kort sagtVi trenger bøssebærere i Gamle Oslo! Det er bare å møte opp i lokalkirka di - og så samles vi på Vålerenga for innlevering, litt mat og feiring. Og så er det selvsagt hyggelig om de treffer folk, og at folk har kontanter (men Vipps er også mulig) - vi håper på stort engasjement for årets fasteaksjon!

Kontaktinformasjon for Vålerengen menighet

Vålerenga kirke ligger i Hjaltlandsgata 3, på toppen av Vålerengaparken.

Kontoret/postadresse: Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo. Kirka: Hjaltlandsgata 3, 0658 Oslo

E-post: post.valerenga.oslo@kirken.no Telefon: 23 62 91 60. Telefon- og besøkstid: Man-Fre 10-14