Nå blir det igjen gudstjenester i kirkene

-Jeg er glad for at vi kan feire høymesser i hvert sogn fra søndag 24.mai, sier biskop i Oslo Kari Veiteberg.

Fra søndag 24. mai blir det gudstjenester i kirkene i Oslo bispedømme. Smittevernstiltak som registrering av navn og telefonnummer oppleves uvant. Dette er tiltak vi er pålagt, og vil bli behandlet som de sensitive opplysninger de er.  

-Vi jobber for at alle får en trygg og god tilgang til sin lokale kirke og får delta i nattverd om de ønsker det. Vi har allerede satt opp en rekke dåpsgudstjenester, og ønsker du dåp så nøl ikke med å ta kontakt med din lokale menighet.

Samtidig fortsetter «annerledes tiden» vi har hatt en stund. Dessverre åpnes det bare for max 50 personer om gangen og menighetene er pålagt av myndighetene å oppbevare navn og telefonnummer i ti dager før de makuleres.
-Det handle om liv og helse og sårbarhet. Vi har en plikt til å overholde regler. Det er krevende. Samtidig er gleden stor over å kunne samles igjen, avslutter biskopen.

 

Sjekk ut din lokale menighets nettside og sosiale medie-kanal for informasjon om når det er gudstjeneste i ditt nærområde.

Oversikt og lenker til menighetene finner du under denne saken.

Kontaktinformasjon for Kirkelig fellesråd i Oslo

Akersbakken 32, 0172 Oslo
Sentralbord: 23 62 90 00 Kirketorget:  23 62 90 09

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"